To je to što me zanima!

Težio je 168 kg i u devet mjeseci izgubio je 76 kg: 'Zbog debljine se nisam mogao igrati sa sinom'

Tim Kershaw (29) iz Engleske težio je 168 kg. U ožujku prošle godine je zbog obitelji odlučio smršavjeti. U devet mjeseci izgubio je 76 kg zahvaljujući zdravoj hrani i vježbanju na sobnom biciklu
Vidi originalni članak

Svaku večer bi se Tim Kershaw, iz Dudleyja, nakon dolaska s posla, osjećao iscrpljeno. Pravi razlog bila je njegova prekomjerna težina. Težio je 168 kilograma. Prošle godine, tijekom karantene, odlučio je smršavjeti. U devet mjeseci izgubio je 76 kilograma. Osjećao je da je to najbolje vrijeme za postići rezultate jer je tada imao najviše vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Radim u McDonald'su i tijekom prvog lockdowna, kad je sve bilo zatvoreno, donio sam tu odluku. Jedan dan sam šetao s obitelji i došli smo do jednih stepenica i ja sam supruzi samo rekao da idem trčati uz stepenice i tako je sve počelo - ispričao je.

Najviše je želio smršavjeti zbog sina Abela (2.5) i supruge Rebecce (26), koja je u to vrijeme bila trudna s njihovim drugim djetetom Liah.

POGREŠNE OZNAKE Prodaju nam stariji krumpir koji je dozreo pod mladi: 'Domaći trebamo čekati još mjesec dana'

- Obitelj je bila moj najveći poticaj. Moja supruga je tada bila trudna i pretpostavljam da sam želio i lijepo izgledati na fotografijama kada se dijete rodi - dodao je.

Priznao je kako se nije mogao igrati sa sinom jer je uvijek bio umoran. Njegova supruga je u početku mislila da je 'lud', ali kasnije je shvatila koliko je predan i da postiže rezultate. Gubitak kilograma pripisuje prihvaćanju zdrave prehrane i vježbanju na sobnom biciklu.  Rekao je kako nije bilo lako izgubiti kilograme.

- Prvih mjesec dana vjerojatno sam izgubio oko 12 kilograma, ali onda sam počeo gubiti oko 3 kilograma svaka dva tjedna. Bilo je jako teško i dramatično - rekao je i dodao kako ga njegov otac, koji ga zbog pandemije nije vidio duže vrijeme, nije prepoznao.

Tim sada živi zdravi način života i vozi biciklistički maraton kako bi prikupio novac za dobrotvornu organizaciju koja pruža smještaj obiteljima dok su njihova bolesna djeca u bolnici.

PONOVNO U MODI Savjeti hrvatskih barbera za bradu na kojoj će vam zavidjeti: Održavajte ju češljićem i uljem

Također je rekao kako se nada da njegova priča može nadahnuti i druge koji žele promijeniti svoj život te da prekomjerna tjelesna težina nije 'doživotna kazna', piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 23.04.2021.

    svaka čast!

  • nap 22.04.2021.

    bravo spasio si sebe

  • Luanne 22.04.2021.

    Spasio si je zdravlje i život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare