Obavijesti

Lifestyle

Komentari 63

Savjeti hrvatskih barbera za bradu na kojoj će vam zavidjeti: Održavajte ju češljićem i uljem

Savjeti hrvatskih barbera za bradu na kojoj će vam zavidjeti: Održavajte ju češljićem i uljem

Dok su devedesetih bile popularne kozje bradice, danas se nose lumberjack brade koje ipak moraju biti uredne i njegovane, a naši stručnjaci pojasnili su kako to postići

VIDEO

Bradu sam počeo puštati kad sam imao 16 godina. Tada mi je to bio neki simbol odraslosti, a s godinama je preraslo u moj imidž. Doduše, bilo je par nezgodnih situacija jer brada zaista dodaje godine, pa su sa 25 mislili da imam 35 godina i kao "Gle, kaj ovaj tip radi sa klincima", ali u konačnici, brada je ekspresija kao i frizura, objašnjava Arian Beriša (32), programer iz Zagreba. Kaže kako ne troši puno vremena na uređivanje i koristi tek osnovne preparate poput voska i obaveznog češlja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara
VIŠE UŽITKA

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Malo je muškaraca koji u erekciji ne mogu doseći veličinu dovoljnu da zadovolji svaku ženu, dok oni koji sumnjaju u veličinu svog alata mogu razvijati druge prednosti i vještine, kažu stručnjaci
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom