To je to što me zanima!

'Toliko sam dlakava da zbog toga nikad nisam imala dečka!'

Hannah je svojim dlakama šokirala čak i voditelje britanskog showa za uljepšavanje Body Fixers, a zbog gustih i crnih dlaka od pupka sve do grudi imala je problema sa samopouzdanjem te nikad nije imala dečka
Vidi originalni članak

Hannahin 'sramotni problem', kako ga je sama nazvala, dosad ju je ometao u normalnom životu - zbog njega nikad nije imala bikini te se zbližila s dečkom, a kamoli imala pravu vezu, prenosi The Sun.

Naime, ta se djevojka zbog pretjerane dlakavosti prijavila u britanski show Body Fixers s nadom da će joj oni moći pomoći ponovno steći samopouzdanje i riješiti se dlaka.

Njene dlake na trbuhu i prsima doista su bile izrazito guste i debele, tako da su nalikovale muškima.

Dlake su joj se javljale čak i uz gornji rub dekoltea.

Čak i kada bi joj dečki pristupali, Hannah ih je dosad odbijala jer je željela izbjeći suočavanje s 'groznim trenutkom' u kojem bi oni napipali ili vidjeli njene dlake.

ŽENA VAN SEBE 'Je li to moguće? Prijatelj (30) mi je rekao da nikad nije vidio ženu s intimnim dlakama'

- Bilo mi je toliko neugodno zbog dlaka da o tom problemu nisam željela razgovarati ni sa svojom mamom - priznala je voditeljima. Osim dlaka na tijelu, imala je dlake i po licu, no na sreću nešto tanje i svjetlije.

- Što se tiče života ljeti, možete misliti kako mi je, nikad nisam bila u bikiniju. I naravno da to utječe na moj ljubavni život, ja nisam nikad bila na spoju - priznala je.

Ekipa Body Fixersa izgledala je šokirano kad je Hannah podigla košulju kako bi pokazala dlakavi pupak i liniju koja vodi sve do dekoltea.

Hannah je dosad isprobala razne vrste kućnih depilacija kao i čupanje pincetom, no ništa nije riješilo, pa čak ni prikrilo njen problem. 

Tim je pozvao medicinskog stručnjaka dr. Eshoa da se uhvati u koštac s njenom dlakavošću. On je prvo obrijao dlake i koristio laser da bi dospio do samog korijena dlake. 

U potpunosti ju je riješio dlaka te jamči da joj se one neće vratiti, a Hannah je iz emisije izašla presretna i puna samopouzdanja.

BUDITE OPREZNI Kod depilacije intimnih dijelova - ove stvari nemojte nikad raditi

- Po prvi put ne moram brinuti hoće li mi koja dlaka proviriti i što će ljudi misliti o meni - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • japanokinezjapano 19.10.2020.

    Ne vidim ništa čudno, gledam na moru mog susjeda, isto je dlakav ko majmun pa je sretno oženjen.

  • franjoclio 17.10.2020.

    Kakvo brijanje, nema ljepše od šumenke, i dlačica oko bradavica, mala rai netko če to itekako cjeniti

  • Slavonka60 16.10.2020.

    Slučajno tema dali "šumica" ili "golušica?" u jednom društvu sam se našla. Od 5 muškaraca samo jedan je preferirao šumicu. Napali ga ova četvorica ali on to voli, njemu to ne smeta. U detalje nebi sad ulazila ali bilo je kojekakvih upadica, smijeha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare