To je to što me zanima!

Toskanska juha: U Ribollitu možete dodati i ljetno povrće

U svaki tanjur valja natrgati krišku tostiranoga kruha. Juha mora biti gusta, ali ne pregusta, a po potrebi je razrijedite s malo vode. Dodajte i malo nasjeckanog ružmarina
Vidi originalni članak

Gusta juha iz Toscane ne mora biti samo zimsko jelo, jer u nju možete dodati sve povrće koje nađete na tržnici ili u vrtu, pa i lagano ljetno (tikvice, mahune, komorač, mladi kelj, korabica).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povrće nasjeckajte i prepržite u loncu na malo ulja pa podlijte temeljcem. Dodajte narezani krumpir i kuhajte 30-35 minuta. Obavezan dodatak su grah i rajčica. Dio juhe smiksajte štapnim mikserom pa vratite u juhu i promiješajte. Posolite i popaprite ako je potrebno te dodajte malo nasjeckanog ružmarina. Stari kruh, po želji, malo tostirajte i natrgajte u juhu te promiješajte.

RECEPT DANA Razbudite se u trenu: Spremite chia puding s kavom za doručak

Juha mora biti gusta, ali ne pregusta, a po potrebi je razrijedite s malo vode. 

RECEPT DANA Ručak za poželjeti: Zapečene palačinke punjene povrćem

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare