To je to što me zanima!

Trik kako da oči izgledaju budnije i svježe: Treba vam samo olovka neutralne boje

Vizažisti diljem svijeta znaju razne trikove, među njima je i onaj za ljepši pogled koji koriste ne samo na 'svakodnevnim' klijenticama, već i manekenkama na modnoj pisti koje znaju izgledati jako umorno
Vidi originalni članak

Užurbani život ostavlja trag na očima, one znaju djelovati umorno i teško, no vizualno to možemo nekako popraviti.

- Godinama radim sa ženama koje djeluju umorno, to je naša svakodnevica. No, kako bih dala dojam naspavanosti, koristim unutar i oko oka olovku boje kože. Olovka ide i ispod oka, no ne smije biti bijela, jer je ona previše oštra, biram ton kože - izjavila je vizažistica Lynsey Alexander za Vogue.

POGLEDAJTE VIDEO: Kist je zakon

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodaje kako su idealne one olovke za oči koje nisu pretjerano kremaste, jer se to može brzo razmazati, a osim toga može ući u samo oko.

LUDO VRIJEME Frizure za vjetrovite dane: Od repa do super zalizane pundže

Liniju vucite blagim pokretima, jer je to osjetljivi, tanki dio kože. Pritom treba paziti da linija bude tik uz oko, kako bi prekrila eventualno crvenilo ili neke druge nepravilnosti koje nastaju radi umora.

Kad smo neispavani, oči su prve koje nas izdaju. Stoga su ovakvi trikovi praktični ne samo za jači make-up, već i svaki dan, jer neutralna je olovka gotovo nevidljiva, neprimjetna, možemo je nositi i na minimalnu šminku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare