To je to što me zanima!

U nedjelju na Jarunu je Atletski Kids Day - dođite, trčite, skačite, bacajte i navijajte za roditelje!

U podne počinje utrka “Najbrži roditelj”, na kojoj će se u trčanju na 30 m moći okušati roditelji. Čak deset najbržih za svoje će dijete osvojiti besplatnu jednomjesečnu članarinu za treniranje u atletskoj školi
Vidi originalni članak

Tko će biti najbrži roditelj u gradu, ali i tko će visoko skočiti, daleko baciti ili brzo trčati, saznat ćemo ove nedjelje na atletskom Kids Day-u. Sunčan nedjeljni dan brojni mali i veliki ljubitelji sportskih aktivnosti provest će uz zabavu, trčanje, skakanje i bacanje na zagrebačkom Jarunu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Cijeli svijet plogga - kombinira se trčanje i skupljanje smeća

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nedjelju 12. rujna 2021. na zabavno-sportskom događanju od 10 do 18 sati na SRC Jarun uz malo jezero kod polivalentnog igrališta djeca svih uzrasta moći će se upoznati s atletikom te uz trenere AK Dinamo-Zrinjevac učiniti prve trkačke, bacačke i skakačke korake. Tko zna, možda upravo ovdje svoje atletske talente otkriju naši budući olimpijski predstavnici? Kako svoje atletske početke ne bi zaboravili, za svako dijete organizatori su pripremili i priznanje za sudjelovanje na Kids Day-u.

Glavni dio programa od 11 do 14 sati obilježit će glasno navijanje i pljesak, jer u podne počinje utrka “Najbrži roditelj”, na kojoj će se u trčanju na 30 m moći okušati roditelji. Čak deset najbržih za svoje će dijete osvojiti besplatnu jednomjesečnu članarinu za treniranje u Atletskoj školi Dinamo-Zrinjevac.

Brzina, okretnost, snaga i izdržljivost samo su neke od sportskih vrijednosti koje djeca i mladi stječu tijekom bavljenja ovim sportom. Upravo stoga atletika se naziva kraljicom sportova, jer je odličan temelj za razvoj trkačkih, bacačkih i skakačkih disciplina, kao i tehnika potrebnih za druge sportove.

Nedjeljni Kids Day uvertira je u tjedan prepun vrhunske atletike i novih rekorda, koje već 71 godinu garantira najstarija sportska priredba u Hrvatskoj Memorijal Borisa Hanžekovića. Tako ćete u ponedjeljak 13. rujna od 18.30 sati uživo moći vidjeti sportske nastupe najvećih svjetskih atletskih zvijezda kod zagrebačkih fontana u sklopu natjecanja u bacanju kugle, Memorijala Ivana Ivančića, kao i u utorak 14. rujna od 17.30 sati na 71. Memorijalu Borisa Hanžekovića na atletskom stadionu Mladost.

SAVJETI STRUČNJAKA Vodič kroz trčanje: Oprema je bitna jer može spriječiti ozljede

Svoja mjesta za ovaj atletski spektakl koji se ne propušta možete osigurati već danas online ili u nedjelju na atletskom Kids Day-u u ticket corneru. Iskoristite jedinstvenu priliku i zajedno sa svojim djetetom upoznajte i isprobajte atletske discipline! Provedite jedinstven dan s obitelji i zabavite se na otvorenom!

ZARAZNA AKTIVNOST Želite se pokrenuti? Evo što sve trebate znati o joggingu

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare