To je to što me zanima!

Veliki tjedni horoskop: Djevicu čeka burno razdoblje u ljubavi, a Ribe će se zbližiti s voljenima

Za Bikove su ovaj tjedan mogući pozitivni zaokreti u karijeri, ali Rakovi će imati probleme s koncentracijom što može dovesti do krivih odluka. Vage će imati problema sa zdravljem, a Jarci će biti puni energije
Vidi originalni članak

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao – Bit ćete puni pokretačke energije zahvaljujući Marsovom utjecaju, no na poslu su moguće napete situacije. Ulaskom u sljedeću godinu, moguće su nove poslovne prilike.

POGLEDAJTE VIDEO: Parovima bitan znak budućeg djeteta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljubav – Više ćete dramatizirati i biti skloni drskim reakcijama, no vaš odnos time neće biti ozbiljnije ugrožen. Svojim ćete neupitnim šarmom umiriti partnera.

Zdravlje – U osjetljivom ste razdoblju u kojem ste izloženi iscrpljenjima. Iako ćete imati dovoljno energije podnijeti stres, živci i psiha bit će vam osjetljivi.

Najbolji dan: 1. siječnja

Najlošiji dan: 27. prosinca

Bik 21.4.  - 21.5.

Posao – Uspješno ćete riješiti problematične odnose pa vam predstoji intenzivnija suradnja s kolegama, a mogući su i pozitivni zaokreti u karijeri.

Ljubav – Očekuje vas mnogo telefonskih i elektronskih poruka sa simpatijom, neočekivanih susreta na cesti, u trgovini ili dočeku Nove godine. Čeka vas nova ljubav!

SAMO POZITIVNO Sedam stvari koje obožavamo kod svakog znaka horoskopa

Zdravlje – Ne podliježite naletima pesimizma ili negativnim raspoloženjima okoline. Više se krećite među ljudima. Dočekajte Novu godinu u što većem društvu!

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 29. prosinca

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao – U stresnom ste razdoblju i pod povećalom okoline, a ni kritike šefova nisu isključene. Poslovna partnerstva mogla bi biti poljuljana. Naučite više popuštati.

Ljubav – Vrijeme je emotivnih raščišćavanja, odlazaka, pomirenja, ali i novih simpatija. Skloni ste radikalnim potezima, no prije nego što krenete u akciju, dobro promislite.

Zdravlje –  Mars vam nije naklonjen pa se pazite u prometu, na skijalištima i svugdje gdje prijeti mogućnost padova i ozljeda. Neki će patiti od nesanice.

Najbolji dan: 27. prosinca

Najlošiji dan:  1. siječnja

Rak 22.6.  - 22.7.

Posao – Planetarni raspored ne ide vam na ruku, stoga nije povoljna situacija da nešto započnete ili odlučite. Obaveze ćete obavljati s upola manje koncentracije.

Ljubav – Pred vama su dani neočekivanih susreta, telefonskih poziva i kraćih putovanja. Učvrstit ćete svoj brak ili vezu i spoznati prave osjećajne vrijednosti.

POGLED U DUBINU DUŠE Tajne sklonosti svakog znaka: Strijelac je brutalno iskren, a Jarcu ne treba puno za sreću

Zdravlje – Više pozornosti posvetite prehrani. Pretjerano konzumiranje alkohola, kolača, začinjene hrane i cigareta uzrokovat će želučane tegobe. 

Najbolji dan: 30. prosinca.

Najlošiji dan: 28. prosinca

Lav 23.7.- 22.8.

Posao – Vrijeme je povoljno za umjetničko stvaralaštvo i rad vezan uz sport i medije. Drugi će cijeniti vaš trud. Bit ćete uvjerljivi na riječima i djelima te jako uspješni.

Ljubav – Niste u stanju kvalitetno procjenjivati ponašanje suprotne strane. Više ćete uživati u površnim flertovima nego u odnosu koji od vas zahtijeva ozbiljnost.

Zdravlje – Sve kreće nabolje pa tako i vaše raspoloženje i forma. Godit će vam sportske aktivnosti i  bavljenje hobijima. Krećete li na zimovanje, odlično ćete se provesti.

Najbolji dan: 31. prosinca

Najlošiji dan: 29. prosinca

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao – Uz malo truda ostvarit ćete svoje poslovne želje, dobiti stalno zaposlenje, pronaći bolje plaćeni posao ili injekcijom svježeg kapitala udariti čvršće temelje.

PAR IDEJA ZA SVAKI ZNAK Najbolji pokloni za svaki znak horoskopa - nećete ih razočarati

Ljubav – Vladavina Jarca najavljuje burno razdoblje na planu partnerstva i ljubavnih veza. Samce očekuje nova, strastvena veza, a vezane sklad u odnosima.

Zdravlje – Brzi ritam života raspršit će vašu energiju, stoga neka prioritet ovog tjedna bude – odmor! Na vrijeme kupite sve potrepštine vezane uz novogodišnje praznike. 

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 1. siječnja

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao – Trenutačne okolnosti ometat će vaš napredak i onemogućiti vas da pokažete što znate. Za praznike se radije pošteno odmorite, a u novoj godini zasučite rukave i krenite naprijed.

Ljubav – Nezadovoljni ste postojećim osjećajnim stanjem i odabirom. Morat ćete uskladiti različite interese te prigušiti pretjeranu ljubomoru koja vam oduzima mir.

Zdravlje – Osjetljivi ste na dišne putove i sinuse. Više pozornosti posvetite prehrani, dajući prednost voću i povrću jer vam trebaju veće količine C- vitamina.

Najbolji dan:  27. prosinca

Najlošiji dan:  26. prosinca

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao – Postat ćete borbeniji i probitačniji. Poslovi će vam ići od ruke, a ako naiđete na kakav veći poslovni problem, riješit ćete ga bez većih teškoća.

SAVRŠENI PARTNERI Evo kako izgleda vaša srodna duša - po horoskopskom znaku

Ljubav – Razgovorom ćete odagnati dvojbe i raščistiti bračne probleme. Društveni život postat će sve intenzivniji, a  nova poznanstva bazirat će se na intelektualnoj privlačnosti.

Zdravlje – Puni ste pokretačke energije, ali je činjenica da previše radite i umarate se. Pripazite na dišne putove koji su vaša osjetljiva točka.

Najbolji dan:  30 prosinca

Najlošiji dan: 28. prosinca

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao – Najbolje ćete se snalaziti u timskom radu. Točno će se znati tko što radi i koja je vaša uloga u dotičnom projektu. Imat ćete zaštitu i protekciju ljudi na položaju.

Ljubav – Mars u vašem znaku čini vas strastvenim ljubavnicima, a narasli libido razveselit će one u braku kojima će intimni život biti raznovrsniji. Samci će se zaljubiti.

Zdravlje – Psihički ćete biti izvrsno, odlično koncentrirani i lucidni. No pripazite na svoj imunitet i fizičko zdravlje – moguće su tegobe s probavom.

Najbolji dan: 31. prosinca

Najlošiji dan: 29. prosinca

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao – Do izražaja će doći kvaliteta vašega rada. Bit ćete svjesni svojih mogućnosti. Bavit ćete se naplatom i isplatom te uspješno podmirivati novčane obaveze.

Ljubav – Venera u vašem znaku ističu mogućnost novih ljubavi i unapređenje postojećih veza u smislu otpočinjanja zajedničkog života, trudnoće ili sklapanja braka.

Zdravlje – Planeti će popraviti vaše raspoloženje pa ćete svojim optimizmom uveseljavati druge. Osjećat ćete se euforično i biti puni energije.

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 31. prosinca

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao – Mnogo energije trošit ćete na pomaganje drugima i podržavanje tuđih planova i projekata. Udaljit ćete se od žiže poslovnih zbivanja pa pazite da vam ne promaknu bitne stvari.

Ljubav – Moguća je tajna simpatija ili veza s osobom nedefinirane prošlosti. Strpite se, vaša će se komplicirana ljubavna situacija uskoro rasplesti. Nemojte biti ljubomorni.

ASTRO LJUBAVI Najbolji doživotni partner za svaki znak: Za Vagu je idealna druga Vaga, a Rak treba Ribu

Zdravlje – Pravi je trenutak za rekreaciju, masažu i oblikovanje mišićnog tkiva. Sve što uložite u svoje zdravlje, dvostruko će vam se vratiti. Bit ćete odlično!

Najbolji dan:  28. prosinca

Najlošiji dan: 1. siječnja

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao – U odličnom ste razdoblju u kojem ni vašim šefovima neće promaknuti vaš trud i vještine. U novu godinu ući ćete puni energije i motivacije.

Ljubav – U danima ste novih ljubavi ili zbližavanja s voljenom osobom. Privlačit ćete tuđe poglede, biti glavni u društvu i uživati u dojmu koji ostavljate na okolinu.

Zdravlje – Mars vam nije sklon pa se brže umarate i iscrpljujete. Oko novogodišnjih priprema potrudite se uposliti sve ukućane, kako bi vama bilo što lakše.

Najbolji dan: 30. prosinca

Najlošiji dan: 31. prosinca

Idi na 24sata

Komentari 23

  • YUL 26.12.2021.

    Možeš misliti da će sve tako i biti ?! Kako da ne....

  • 26.12.2021.

    najlošiji dan mi prolazi čist okej..

  • MAKANTAHI 26.12.2021.

    jel uzimaju u obzir zemljine umjetne satelite: komunikacijske, špijunske, gps...., i oni su na nebu i to puno bliže nego planeti pa imaju i veći utjecaj ako ne i interferenciju s utjecajem ostalih planeta, zvijezda, kometa, meteora, meteorita, asteroida, crnih rupa , super nova, neutronskih zvijezda, kvazara, ....uzimanje u obzir samo nekoliko parametara ne daje baš precizni izračun ako ga uopće ima ili se samo prepisuje horoskop od prije

Komentiraj...
Vidi sve komentare