Lifestyle

Komentari 23

Veliki tjedni horoskop: Djevicu čeka burno razdoblje u ljubavi, a Ribe će se zbližiti s voljenima

Veliki tjedni horoskop: Djevicu čeka burno razdoblje u ljubavi, a Ribe će se zbližiti s voljenima

Za Bikove su ovaj tjedan mogući pozitivni zaokreti u karijeri, ali Rakovi će imati probleme s koncentracijom što može dovesti do krivih odluka. Vage će imati problema sa zdravljem, a Jarci će biti puni energije

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao – Bit ćete puni pokretačke energije zahvaljujući Marsovom utjecaju, no na poslu su moguće napete situacije. Ulaskom u sljedeću godinu, moguće su nove poslovne prilike.

POGLEDAJTE VIDEO: Parovima bitan znak budućeg djeteta

Ljubav – Više ćete dramatizirati i biti skloni drskim reakcijama, no vaš odnos time neće biti ozbiljnije ugrožen. Svojim ćete neupitnim šarmom umiriti partnera.

Zdravlje – U osjetljivom ste razdoblju u kojem ste izloženi iscrpljenjima. Iako ćete imati dovoljno energije podnijeti stres, živci i psiha bit će vam osjetljivi.

Najbolji dan: 1. siječnja

Najlošiji dan: 27. prosinca

Bik 21.4.  - 21.5.

Posao – Uspješno ćete riješiti problematične odnose pa vam predstoji intenzivnija suradnja s kolegama, a mogući su i pozitivni zaokreti u karijeri.

Ljubav – Očekuje vas mnogo telefonskih i elektronskih poruka sa simpatijom, neočekivanih susreta na cesti, u trgovini ili dočeku Nove godine. Čeka vas nova ljubav!

Zdravlje – Ne podliježite naletima pesimizma ili negativnim raspoloženjima okoline. Više se krećite među ljudima. Dočekajte Novu godinu u što većem društvu!

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 29. prosinca

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao – U stresnom ste razdoblju i pod povećalom okoline, a ni kritike šefova nisu isključene. Poslovna partnerstva mogla bi biti poljuljana. Naučite više popuštati.

Ljubav – Vrijeme je emotivnih raščišćavanja, odlazaka, pomirenja, ali i novih simpatija. Skloni ste radikalnim potezima, no prije nego što krenete u akciju, dobro promislite.

Zdravlje –  Mars vam nije naklonjen pa se pazite u prometu, na skijalištima i svugdje gdje prijeti mogućnost padova i ozljeda. Neki će patiti od nesanice.

Najbolji dan: 27. prosinca

Najlošiji dan:  1. siječnja

Rak 22.6.  - 22.7.

Posao – Planetarni raspored ne ide vam na ruku, stoga nije povoljna situacija da nešto započnete ili odlučite. Obaveze ćete obavljati s upola manje koncentracije.

Ljubav – Pred vama su dani neočekivanih susreta, telefonskih poziva i kraćih putovanja. Učvrstit ćete svoj brak ili vezu i spoznati prave osjećajne vrijednosti.

Zdravlje – Više pozornosti posvetite prehrani. Pretjerano konzumiranje alkohola, kolača, začinjene hrane i cigareta uzrokovat će želučane tegobe. 

Najbolji dan: 30. prosinca.

Najlošiji dan: 28. prosinca

Lav 23.7.- 22.8.

Posao – Vrijeme je povoljno za umjetničko stvaralaštvo i rad vezan uz sport i medije. Drugi će cijeniti vaš trud. Bit ćete uvjerljivi na riječima i djelima te jako uspješni.

Dreamstime

Ljubav – Niste u stanju kvalitetno procjenjivati ponašanje suprotne strane. Više ćete uživati u površnim flertovima nego u odnosu koji od vas zahtijeva ozbiljnost.

Zdravlje – Sve kreće nabolje pa tako i vaše raspoloženje i forma. Godit će vam sportske aktivnosti i  bavljenje hobijima. Krećete li na zimovanje, odlično ćete se provesti.

Najbolji dan: 31. prosinca

Najlošiji dan: 29. prosinca

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao – Uz malo truda ostvarit ćete svoje poslovne želje, dobiti stalno zaposlenje, pronaći bolje plaćeni posao ili injekcijom svježeg kapitala udariti čvršće temelje.

Ljubav – Vladavina Jarca najavljuje burno razdoblje na planu partnerstva i ljubavnih veza. Samce očekuje nova, strastvena veza, a vezane sklad u odnosima.

Zdravlje – Brzi ritam života raspršit će vašu energiju, stoga neka prioritet ovog tjedna bude – odmor! Na vrijeme kupite sve potrepštine vezane uz novogodišnje praznike. 

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 1. siječnja

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao – Trenutačne okolnosti ometat će vaš napredak i onemogućiti vas da pokažete što znate. Za praznike se radije pošteno odmorite, a u novoj godini zasučite rukave i krenite naprijed.

Ljubav – Nezadovoljni ste postojećim osjećajnim stanjem i odabirom. Morat ćete uskladiti različite interese te prigušiti pretjeranu ljubomoru koja vam oduzima mir.

Zdravlje – Osjetljivi ste na dišne putove i sinuse. Više pozornosti posvetite prehrani, dajući prednost voću i povrću jer vam trebaju veće količine C- vitamina.

Najbolji dan:  27. prosinca

Najlošiji dan:  26. prosinca

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao – Postat ćete borbeniji i probitačniji. Poslovi će vam ići od ruke, a ako naiđete na kakav veći poslovni problem, riješit ćete ga bez većih teškoća.

Ljubav – Razgovorom ćete odagnati dvojbe i raščistiti bračne probleme. Društveni život postat će sve intenzivniji, a  nova poznanstva bazirat će se na intelektualnoj privlačnosti.

Zdravlje – Puni ste pokretačke energije, ali je činjenica da previše radite i umarate se. Pripazite na dišne putove koji su vaša osjetljiva točka.

Najbolji dan:  30 prosinca

Najlošiji dan: 28. prosinca

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao – Najbolje ćete se snalaziti u timskom radu. Točno će se znati tko što radi i koja je vaša uloga u dotičnom projektu. Imat ćete zaštitu i protekciju ljudi na položaju.

Ljubav – Mars u vašem znaku čini vas strastvenim ljubavnicima, a narasli libido razveselit će one u braku kojima će intimni život biti raznovrsniji. Samci će se zaljubiti.

Zdravlje – Psihički ćete biti izvrsno, odlično koncentrirani i lucidni. No pripazite na svoj imunitet i fizičko zdravlje – moguće su tegobe s probavom.

Najbolji dan: 31. prosinca

Najlošiji dan: 29. prosinca

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao – Do izražaja će doći kvaliteta vašega rada. Bit ćete svjesni svojih mogućnosti. Bavit ćete se naplatom i isplatom te uspješno podmirivati novčane obaveze.

Ljubav – Venera u vašem znaku ističu mogućnost novih ljubavi i unapređenje postojećih veza u smislu otpočinjanja zajedničkog života, trudnoće ili sklapanja braka.

Zdravlje – Planeti će popraviti vaše raspoloženje pa ćete svojim optimizmom uveseljavati druge. Osjećat ćete se euforično i biti puni energije.

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 31. prosinca

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao – Mnogo energije trošit ćete na pomaganje drugima i podržavanje tuđih planova i projekata. Udaljit ćete se od žiže poslovnih zbivanja pa pazite da vam ne promaknu bitne stvari.

Ljubav – Moguća je tajna simpatija ili veza s osobom nedefinirane prošlosti. Strpite se, vaša će se komplicirana ljubavna situacija uskoro rasplesti. Nemojte biti ljubomorni.

Zdravlje – Pravi je trenutak za rekreaciju, masažu i oblikovanje mišićnog tkiva. Sve što uložite u svoje zdravlje, dvostruko će vam se vratiti. Bit ćete odlično!

Najbolji dan:  28. prosinca

Najlošiji dan: 1. siječnja

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao – U odličnom ste razdoblju u kojem ni vašim šefovima neće promaknuti vaš trud i vještine. U novu godinu ući ćete puni energije i motivacije.

Ljubav – U danima ste novih ljubavi ili zbližavanja s voljenom osobom. Privlačit ćete tuđe poglede, biti glavni u društvu i uživati u dojmu koji ostavljate na okolinu.

Zdravlje – Mars vam nije sklon pa se brže umarate i iscrpljujete. Oko novogodišnjih priprema potrudite se uposliti sve ukućane, kako bi vama bilo što lakše.

Najbolji dan: 30. prosinca

Najlošiji dan: 31. prosinca

Najčitaniji članci