Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

Najbolji pokloni za svaki znak horoskopa - nećete ih razočarati

Najbolji pokloni za svaki znak horoskopa - nećete ih razočarati

Niste sigurni što pokloniti svojim bližnjima? Ovnovi vole praktične poklone vezane za njihov posao, Blizancima će biti drago dobiti nešto personalizirano, a Lavove će oduševiti otmjeni kozmetički proizvodi

VIDEO

Poznata astrologinja Susan Miller je otkrila koji pokloni će najviše razveseliti svaki horoskopski znak. 

- Svaki znak ima određene sklonosti i omiljene aktivnosti. Kad kupujete darove na temelju nečijeg horoskopskog znaka, možete udovoljiti tim preferencijama i nabaviti im nešto što istinski vole - kaže Miller.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi horoskopa

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Avanturistički Ovan? Potražite poklon koji privlači njihovu divlju stranu. Opušteni Bik? Idite na nešto lijepo, ali skromno.

Najbolji darovi za Ovna

Ovnom vlada neustrašivi i aktivan planet Mars, što objašnjava njihovu avanturističku i natjecateljsku prirodu. Miller naziva Ovna 'poduzetnicima Zodijaka', dodajući da 'uvijek žele pobijediti i učiniti najbolje što mogu'. Ako želite usrećiti Ovna, poklonite mu 'lijepu, za posao prikladnu bluzu ili dodatke za kućni ured', kaže ona. 

Također preporučuje darove usmjerene na fitnes, poput pametnog sata ili sportski tečaj, koji se mogu svidjeti njihovim natjecateljskim i marljivim osobnostima.

Najbolji darovi za Bika

Znakom Bika vlada Venera, planeta ljepote i ljubavi. Kao takvi, 'vrlo su senzualni i uvijek cijene dodir sela, čak i ako žive u gradu', kaže Miller. 

- Bik voli cvijeće, možete mu nabaviti buket, sobnu biljku ili se možda čak posavjetovati s vrtlarom - kaže Miller i dodaje 'vrhunski parfem, dan u toplicama ili mekani, prekrasni kućni ogrtač će isto biti hit pokloni za ove duše koje vole ljepotu'.

Najbolji darovi za Blizance

Blizancima vlada Merkur, planet komunikacije i intelekta. Nije iznenađujuće da 'Blizanci vole olovku i papir', kaže Miller. 

- Bilo bi im drago dobro nalivpero ili personalizirani pribor za pisanje - objašnjava.

Najbolji doživotni partner za svaki znak: Za Vagu je idealna druga Vaga, a Rak treba Ribu
Najbolji doživotni partner za svaki znak: Za Vagu je idealna druga Vaga, a Rak treba Ribu

 Blizanci također mogu biti proždrljivi čitatelji koji vole putovati i istraživati ​​svijet oko sebe, pa će 'dobra knjiga bila bi savršen dar za njih'.

Najbolji darovi za Raka

- Rakom vlada Mjesec, koji vlada domom i svime što je s njim povezano. Oni vole kuhati i cijenili bi novu tavu ili poklon karticu za trgovine s proizvodima namijenjenima za dom - kaže.

Rakovi su također jako posvećeni obitelji te bi uživali u obiteljskom albumu ili čak u kompletu za DNK testiranje.

Najbolji darovi za Lava

Lavom koji voli pažnju vlada Sunce ili 'središte svemira', kaže Miller. 

- Žele se dotjerati i svojim izgledom plijeniti pažnju. Odjeća njihovog omiljenog modnog dizajnera, boca šampanjca ili otmjeni kozmetički proizvodi će ih oduševiti - objašnjava.

Najbolji darovi za Djevicu

- Pod vladavinom Merkura (planeta komunikacije), Djevice uvijek o nečemu razmišljaju pa bi knjiga zagonetki za odrasle bila lijepi poklon - kaže Miller. 

Kao zemljani znak, Djevice također vole sve prirodno i utemeljeno. 

- Oni bi cijenili neke organske čiste kozmetičke proizvode ili aktivnost koju mogu obavljati svojim rukama, poput tečaja kuhanja - kaže ona.

Veliki tjedni horoskop: Ovnovi će biti jako uspješni, a Blizanci će vjerojatno patiti od nesanice
Veliki tjedni horoskop: Ovnovi će biti jako uspješni, a Blizanci će vjerojatno patiti od nesanice

Najbolji darovi za Vagu

Poput Bika, Vagom također vlada senzualna Venera. 

- Za Vagu je sve u mekoj, prirodnoj ljepoti – voljela bi dobiti svilenkastu bluzu ili posteljinu - kaže Susan. 

- Vage cijene sve lijepe stvari i voljele bi lijepe naušnice ili umjetničko djelo - dodaje. 

Ako biste radije krenuli putem pretplate, Miller preporučuje neki glazbeni servis, jer kaže da mnoge Vage svoj život posvete umjetnosti ili glazbi.

Najbolji darovi za Škorpiona

Škorpioni mogu biti tajanstveni i duboki, što ima smisla jer njima vlada Pluton, planet strasti i snage volje, kao i avanturistički Mars. 

- Škorpioni vole lijepo donje rublje. Žena Škorpion također nosi puno crnog i kože, voljela bi visokokvalitetnu kožnu torbu ili prekrasnu jaknu - objašnjava. 

Škorpioni su također veliki individualci i cijenili bi personalizirani dar, poput ogrlice s privjeskom škorpiona.

Što najviše odbija svaki znak horoskopa: Vaga se užasava dosadnih ljudi, a Jarac rasipnika
Što najviše odbija svaki znak horoskopa: Vaga se užasava dosadnih ljudi, a Jarac rasipnika

Najbolji darovi za Strijelca

Strijelcem vlada Jupiter, planet pozitivnosti i optimizma. Strijelci se često nazivaju 'svjetskim putnicima Zodijaka', kaže Miller. 

- Voljeli bi kvalitetnu torbu za putovanje, ili personalizirani etui za putovnicu. Što se tiče odjeće, ovaj znak voli 'praktičnu, udobnu odjeću, poput dobrih traperica ili klasične majice'.

Najbolji darovi za Jarca

Notorno praktični i ambiciozni, Jarcima vlada Saturn, planet discipline i očuvanja. 

- Jarci vole stvari s povijesnom vrijednošću. Cijenili bi vintage broš ili sentimentalni poklon u obliku obiteljskog nasljedstva poput prabakinih naušnica ili čipkastih rukavica. Jednako bi sjajna bila i poklon kartica za lokalni muzej ili knjiga njihovog omiljenog pisca - objašnjava.

Najbolji darovi za Vodenjaka

Pod vladavinom futurističkog planeta Urana, pripadnici ovog znaka su ekscentrični, buntovni i napredni. Oni cijene tehnologiju i duboko brinu za planet. 

- Vodenjak je najsretniji u trgovini s tehnologijom. Oni vole elektroniku pa bi im mogli nabaviti novi iPhone ili pametni sat, grafičku karticu ili vanjski disk. Također bi voljeli propusnicu za planetarij - kaže Miller. 

Kakvi ste prije, a kakvi nakon seksa? Škorpionu nikad dosta, a Strijelac se poslije voli maziti
Kakvi ste prije, a kakvi nakon seksa? Škorpionu nikad dosta, a Strijelac se poslije voli maziti

Vodenjaci također mogu biti osjetljivi na potrebe drugih ljudi, a mnogi se pridružuju humanitarnim organizacijama. Razmislite o uspostavljanju humanitarnog projekta u njihovo ime, dodaje astrologinja.

Najbolji darovi za Ribe

Ribama vladaju planeti Neptun i Jupiter, koji predstavljaju maštu, odnosno optimizam. Ovaj vodeni znak daje prednost brizi o sebi i 'cijenio bi luksuzne darove poput bombe za kupanje, pahuljastih papuča i prekrasnih plahti', kaže Miller. 

- Kreativnije i emotivnije Ribe bi također voljele knjigu poezije, prekrasnu knjigu fotografija ili ulaznice za najnovije kino filmove - kaže Miller za Glamour.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...