To je to što me zanima!

Za ljepšu kožu: Glikolna kiselina briše bore, ožiljke i mitesere

Pomaže u borbi protiv suhe kože, ekcema i psorijaze, kao i protiv bradavica, hrapave kože te crvenila lica (tzv. rozaceje). Učinkovito se bori protiv promjena na koži uzrokovanih starenjem...
Vidi originalni članak

U kozmetici se glikolna kiselina najčešće koristi u obliku pilinga te tako ispravlja probleme kože potičući obnavljanje stanica u površinskim dijelovima kože.

POGLEDAJTE VIDEO o terapiji puževima:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što učinkovito vrši eksfolijaciju, čime se uklanjaju mrtve stanice s površine kože, poboljšava kvalitetu i ton kože. Pozitivno djeluje i na ožiljke, akne, mitesere, proširene pore, hiperpigmentacije, bore...

U američkom časopisu Kozmetička dermatologija, glikolna kiselina opisana je kao prirodna alfa hidroksilna kiselina koja ima terapeutska svojstva, što je čini idealnom za tretiranje različitih potreba kože.

PUNE I SOČNE Na velika vrata se vratio trend iscrtanih usana, evo kako ćete i sami savladati ovu tehniku

Pomaže u borbi protiv suhe kože, ekcema i psorijaze, kao i protiv bradavica, hrapave kože te crvenila lica (tzv. rozaceje). Učinkovito se bori protiv promjena na koži uzrokovanih starenjem, ali i oštećenja kože uzrokovanog izlaganjem suncu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare