To je to što me zanima!

Za ručak ili večeru napravite fini pomfrit i ne brinite za kalorije

Ova je namirnica toliko važna da ima i svoj dan, a Ujedinjeni narodi su cijelu 2008. godinu proglasili Godinom krumpira. Najpopularniji su recepti za pire-krumpir, restani, pečeni ili pekarski
Vidi originalni članak

Krumpir ima toliko široku primjenu da ljudi, ne samo da ga jedu, nego ga čak i piju ako su ljubitelji ruske votke. Čak milijarda ljudi na svijetu pojede prosječno jedan krumpir dnevno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova je namirnica toliko važna da ima i svoj dan, a Ujedinjeni narodi su cijelu 2008. godinu proglasili Godinom krumpira. Najpopularniji su recepti za pire-krumpir, restani, pečeni ili pekarski. Napravite ga na ovaj dan i budite zahvalni jer postoji. Danas nemojte brinuti za kalorije u njemu.

'UGODAN DOM NEMA MIRIS' Kako da kuća dobro miriše? Evo kako se riješiti izvora smrada

Osim što se može pripremiti na razne načine, za razliku od većine proizvoda može se čuvati tjednima ili čak mjesecima. 

Rok trajanja krumpira doista ovisi o tome kako je pohranjen. Svježi krumpir bez mrlja koji se čuva u idealnim uvjetima može se čuvati i do nekoliko mjeseci.

NE VOLI DIREKTNO SUNCE Bambus palma prirodni je pročišćivač zraka u prostoru

Ako se krumpir čuva na temperaturi iznad 12°C stupnjeva, brže će se dehidrirati što će smanjiti njegov rok trajanja. Čak i pod manje idealnim uvjetima, krumpir može izdržati nekoliko tjedana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare