To je to što me zanima!

5000 pijanih žena objavilo svoje slike na Facebooku

Na Facebooku je nepoznati moderator otvorio grupu u kojoj žene ostavljaju svoje fotke u pijanom stanju. Leže po WC-ima, a neke su i gole
Vidi originalni članak

Pojedini korisnici Facebooka su čak ostavljali i komentare poput "Bila sam tako pijana da sam povraćala i na kraju ispala iz auta".
- Ovo je totalno ponižavajuće. Slike su čak potpisane s pravim imenima i uopće ih nije briga da bi to mogli vidjeti njihovi roditelji ili kolege s posla, a većinom je riječ o curama između 18 i 20 godina - kaže Robert Carothers predsjednik udruge alkoholičara.
Moderator grupe tvrdi da se to sve treba shvatiti kao zezanciju.
- Nekad se moraš i sam sebi nasmijati - tvrdi autor grupe. Postavljeno je više od 5000 fotografija polugolih, pijanih cura, a većinu od njih zapravo uopće nije briga jer im je to zabavno.
Na nekima od slika djevojke uriniraju same po sebi, zatim sjede u fetalnom položaju sa glavom zabijenom u WC školjku ili jednostavno su uslikane s dvije boce alkohola koje im se nalaze u ustima. Posjetitelji grupe vjeruju da im to neće uništiti neki budući posao jer privatni život mora se odvajati od poslovnog.
Na Facebooku se ne može pronaći ova zanimljiva grupa pa se pretpostavlja da ju je netko skinuo ili jako dobro zaštitio od neželjenih posjetitelja.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zgubidanka 07.01.2008.

    ubit će me taj fejs... ah dobro, zato mi svoje ne stavljamo, HRVATI SE NIKAD NISU NAPILI... generacija smo alkoholičara... katastrofa.. klinci piju, šmrču ljepilo, ma cijela nacija nam je u banani.. licemjerno... SRAM ME ŽIVJETI U TAKVOJ DRŽAVI, HVALA VAM GRAĐANI lijepe naše... jedva čekam da se maknem iz ove države... a obožavam ju :((((

  • beebee 20.12.2007.

    ah bože moj....desilo se i meni par puta,...nisam se slikala ja,ali drugi jesu,bilo je zabavnih ali i glupih stvari al u svakom slučaju ne bih se voljela naći takvu na netu!

  • armagedon6 18.12.2007.

    svima se to desilo i nastavit će se dešavati svakome ko izađe u subotu navečer van bar jednom će biti pijan da neće znat kako je došao kući a to što su ove cure dovoljno hrabre da to i pokažu svima a ne da se pretvaraju da su neke damice i da to one ne rade svaka im čast i ja im skidam kapu, da mi je naći neku takvu pa se oboje slikamo držeći jedno drugome glavu iznad WC školjke

Komentiraj...
Vidi sve komentare