Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

5000 pijanih žena objavilo svoje slike na Facebooku

Na Facebooku je nepoznati moderator otvorio grupu u kojoj žene ostavljaju svoje fotke u pijanom stanju. Leže po WC-ima, a neke su i gole

Facebook
Foto: Facebook
29 komentara

Pojedini korisnici Facebooka su čak ostavljali i komentare poput "Bila sam tako pijana da sam povraćala i na kraju ispala iz auta".
- Ovo je totalno ponižavajuće. Slike su čak potpisane s pravim imenima i uopće ih nije briga da bi to mogli vidjeti njihovi roditelji ili kolege s posla, a većinom je riječ o curama između 18 i 20 godina - kaže Robert Carothers predsjednik udruge alkoholičara.
Moderator grupe tvrdi da se to sve treba shvatiti kao zezanciju.
- Nekad se moraš i sam sebi nasmijati - tvrdi autor grupe. Postavljeno je više od 5000 fotografija polugolih, pijanih cura, a većinu od njih zapravo uopće nije briga jer im je to zabavno.
Na nekima od slika djevojke uriniraju same po sebi, zatim sjede u fetalnom položaju sa glavom zabijenom u WC školjku ili jednostavno su uslikane s dvije boce alkohola koje im se nalaze u ustima. Posjetitelji grupe vjeruju da im to neće uništiti neki budući posao jer privatni život mora se odvajati od poslovnog.
Na Facebooku se ne može pronaći ova zanimljiva grupa pa se pretpostavlja da ju je netko skinuo ili jako dobro zaštitio od neželjenih posjetitelja.

Možda vas zanima i ovo:
Message