To je to što me zanima!

Cvrtila demantira Babićeve navode: Umjesto da demantira kaznena djela, on mene crni

Da bi ja naredio direktorici.. ona je zapošljavala ljude kako je htjela i koga je htjela. Nikako ja ne mogu natjerati nju da zaposli preko volje, rekao je gradonačelnik Babić na konferenciji za medije
Vidi originalni članak

Nakon otkrića 24sata o uhljebljivanju u Kutini i istupa direktorice Eko Moslavina, kutinski gradonačelnik održao je konferenciju za medije na kojoj se obrušio na Adrijanu Cvrtilu.

Cvrtila je nakon konferencije za medije demantirala navode gradonačelnika Zlatka Babića.

- Gradonačelnik je naravno prilagodio priču onako kako to njemu odgovara. Netko će reći da sam ja,netko da je on - započela je Cvrtila.

U rukama je držala papire na koje je zapisivala izjave gradonačelnika Babića kako bi ga točku po točku mogla demantirati.

- Nisam nikad krila u medijima da sam bila članica HDZ-a i ne smatram da je to sada bitno za ova kaznena djela za koja ga teretim - rekla je Cvrtila.

- Nije točno da me tadašnji gradonačelnik smijenio, ja sam dala ostavku jer je on htio provesti projekt Eko Gardena - dodaje Cvrtila.

Komentirala je i sporna zapošljavanja gradskih vijećnika.

- Stalno se priča o nekom mom taktiziranju, a tu je jednostavno došlo do neke točke pucanja kada sam ja sve ovo iznijela u javnost. Da sam htjela taktizirati ja bih s ovim izišla u javnost prije lokalnih izbora. Mi smo imali nemire u HSLS-u zadnjih godinu dana. Borili smo se za taj HSLS koji je nekad u Kutini bio čestita i kvalitetna stranka, a sada se svelo na jednu moralnu nulu - kazala je Cvrtila.

Cvrtilu kaže kako su na nju sada krenuli pritisci.

- Babić ne pokušava demantirati kaznena djela, on pokušava mene ocrniti. Sve ovo što je on iznio o meni to nisu kaznena djela. Kad je tako to sve dobro znao što ja radim onda me mogao i smijeniti ako je smatrao da nisam dobro radila - rekla je.

A koliko ljudi i zašto je Cvrtila morala zaposliti?

 - Morala sam zaposliti 10 ljudi. Od njih 10 dvojica su kupovanje vijećnika, a ostali su politička sa HDZ-om i HSLS-om. Nisu mi jasna zaposlenja dije zaposlenice iz sortirnice, nisu mi jasni razlozi zbog čega je tražio da ostanu - rekla je Cvrtila.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rijeka.cetina.86 08.09.2021.

    ma nevjerujem ni njoj ni njemu koliko god on bio kriv toliko je i ona i onaj njen bratic predsjednik vijeca i hslsa,i svi moraju biti propisano kazneno gonjeni ona je odrađivala prljav posao i nemoze reci da je netko prisilio jer joj nitko nije prijetio nozem kako je sad izasla u javnost mogla je i odmah na pocetku,ali smatram da je ona jako dobro iskoristila polozaj i pozivam institucije da od svih aktera price provjeri porijeklo imovine

  • 08.09.2021.

    P.S. Bivša članica HDZa. Hahahaha. Nadam se da će Plenković biti premjer još dugo jet ne vidim alternativu

  • 08.09.2021.

    Vi ste se zamjerili ljudima jer ste takav karakter,bahata,opaka i nedodirljiva.. Što će dobiti za ovu priču??? Bumo videli.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare