To je to što me zanima!

Todorić na suđenju u Zagrebu, neće dati iskaz u aferi SMS

Danas bi kao svjedok trebao biti saslušan Ivica Todorić, ali i bivši načelnik osječke policije Darinko Mikulić te njegova supruga Anka koji jučer nisu opravdali nedolazak
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Osijeku nastavlja se suđenje bivšem policijskom informatičaru Franji Vargi (38) iz Belišća i Blažu Curiću (51) iz Zagreba za aferu SMS. USKOK ih tereti za kazneno djelo sprječavanja dokazivanja, odnosno pomaganja u sprječavanju dokazivanja.

AFERA SMS Na suđenju Vargi puštali snimke razgovora s Mamićem: 'Daj više da vidim neke rezultate...'

Varga je, po optužnici, izrađivao lažnu korespondenciju za potrebe suđenja Milanu Pernaru, Zdravku i Zoranu Mamiću te Damiru Vrbanoviću, kojom se pokušalo diskreditirati bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana zbog postupka pokrenutog protiv Ivice Todorića.

Danas je kao svjedok trebao biti saslušan Ivica Todorić, ali on je na suđenju u Zagrebu za aferu Agrokor. Trebao bi biti saslušan i bivši načelnik osječke policije Darinko Mikulić te njegova supruga Anka koji jučer nisu opravdali nedolazak. Za razliku od njih, Tomislav Karamarko poslao je poruku da ima problema s tlakom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cirenac 23.09.2020.

    Sapunjara se nastavlja.

  • Roy Ban 23.09.2020.

    Godot danas ne će doći... "Ništa se ne događa, nitko ne dolazi, nitko ne ide, to je strašno!"

  • purger u 23.09.2020.

    Kad bu gotova ova negledljiva sapunica sa losim glumcima?!! Samo svi skupa trosite bezveze nase novce... Od sudaca, odvjetnika, do ovih smijesnih aktera...

Komentiraj...
Vidi sve komentare