News

Komentari 4

Todorić na suđenju u Zagrebu, neće dati iskaz u aferi SMS

Todorić na suđenju u Zagrebu, neće dati iskaz u aferi SMS

Danas bi kao svjedok trebao biti saslušan Ivica Todorić, ali i bivši načelnik osječke policije Darinko Mikulić te njegova supruga Anka koji jučer nisu opravdali nedolazak

Na Županijskom sudu u Osijeku nastavlja se suđenje bivšem policijskom informatičaru Franji Vargi (38) iz Belišća i Blažu Curiću (51) iz Zagreba za aferu SMS. USKOK ih tereti za kazneno djelo sprječavanja dokazivanja, odnosno pomaganja u sprječavanju dokazivanja.

Varga je, po optužnici, izrađivao lažnu korespondenciju za potrebe suđenja Milanu Pernaru, Zdravku i Zoranu Mamiću te Damiru Vrbanoviću, kojom se pokušalo diskreditirati bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana zbog postupka pokrenutog protiv Ivice Todorića.

Danas je kao svjedok trebao biti saslušan Ivica Todorić, ali on je na suđenju u Zagrebu za aferu Agrokor. Trebao bi biti saslušan i bivši načelnik osječke policije Darinko Mikulić te njegova supruga Anka koji jučer nisu opravdali nedolazak. Za razliku od njih, Tomislav Karamarko poslao je poruku da ima problema s tlakom.

Najčitaniji članci