To je to što me zanima!

Agonija zajednice: Tko je izdao Hrvate u Bosni i Hercegovini?

NOVI EXPRESS Dovesti u Vukovar Šefika Džaferovića, čovjeka koji godinama širi govor mržnje prema Hrvatima, jedna je od najžešćih šamarčina koje je hrvatska politika uputila u lice BiH Hrvata
Vidi originalni članak

Zamislimo sljedeće pitanje na HRT-ovu kvizu "Tko želi biti milijunaš?": Tko je ubio Libertyja Valancea? a) John Wayne; b) James Stewart; c) Lee Marvin; d) Clint Eastwood. Slično pitanje, na koje, vjerujem, odgovor zna svaki prosječan filmofil, otprilike je u rangu pitanja za 2000 kuna. Zamislimo sad drugo kvizaško pitanje, ranga do 1000 kuna, dakle pitanje na koje bi odgovor trebala znati i mala djeca: Tko je izdao bosanskohercegovačke Hrvate? a) Zoran Milanović; b) Ivo Andrić; c) Andrej Plenković; d) fra Serafin Begić.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • 28.05.2022.

    Ukidanjem dvojnog državljanstva taj problem bi se brzo riješio. To se neće dogoditi jer onda hdz gubi glasove. Dakle nista.

  • noćna ptica 28.05.2022.

    Zaboravljate da je Milanović primio Komšića u ovom mandatu u Zagrebu zajedno sa najvećim neprijateljem svi hrvata Mesićem

  • melin51 28.05.2022.

    Kad su Hrvati iz BiH dobili dvojno državljanstvo počeo je proces njihove ne zainteresiranosti za status u domicilnoj državi. Njihov raj na zemlji je u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare