To je to što me zanima!

'Aladrović je kvalitetna osoba, uvjeren sam da je uvijek radio dobro i s dobrom namjerom'

Dok mi još uvijek nemamo ministra graditeljstva, a moguće je da nećemo imati niti ministra rada obzirom da DORH traži skidanje njegova imuniteta, premijer se bavi Ukrajinom. Banožić o svemu tome, kaže, ne razmišlja
Vidi originalni članak

Josip Aladrović je moj kolega i član Vlade, za kojeg sam uvjeren i siguran da je uvijek radio dobro i da radi uvijek s dobrom namjerom. Bilo kakva prezentacija nečega za mene u ovom trenutku neće ništa učiniti da ja drugačije gledam prema tom čovjeku s kojim sam do jučer sjedio i radio, poručio je ministar obrane Mario Banožić komentirajući zahtjev DORH-a za skidanje imuniteta ministru rada Josipu Aladroviću. 

UNATOČ ISTRAZI Plenković se neće odreći svog ljubimca Aladrovića: Štiti ga i zakon koji je donio Joža Manolić

Podsjetimo, DORH je neki dan u Vladu uputio taj zahtjev, no premijer Andrej Plenković je naglasio kako će ga prvo temeljito proučiti pa onda donijeti odluku hoće li mu skinuti imunitet ili ne. 

- U konačnici siguran sam da će naći pravno rješenje kako da se sve to što mu se stavlja na teret, bar ovo što sam pročitao u medijima, odmakne od sebe i od svoga imena - dodao je Banožić.

PRAVDA SE PUTEM FEJSA Aladrović: 'Donosio sam odluke u različitim okolnostima, ali nijedna nije bila protuzakonita'

Upitan zašto se onda ministru Aladroviću jednostavno ne skine imunitet kako bi svoju nevinost dokazao na sudu, Banožić nije htio odgovoriti, odnosno, istaknuo je kako nema pravni odgovor na to pitanje.

- Govorim isključivo o Josipu Aladroviću kao osobi koju sam uspio upoznati jako dobro i držim da je kvalitetna osoba - rekao je.

Na pitanje opterećuje li Vladu trenutna situacija u kojoj je jedan ministar, Darko Horvat, uhićen, drugi, potpredsjednik Boris Milošević, osumnjičenik, a sad se traži skidanje imuniteta i Aladroviću, Banožić je istaknuo kako zbog brojnih drugih tema, prvenstveno vezanih uz Ukrajinu, o tome ne razmišlja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 2 x general 07.03.2022.

    nesumljivo je imao dobru namjeru da uhljebi pajdaše što mu je i uspjelo. same čestitke na uloženom trudu i lojalnosti pajdama.

  • nottonightjosephine 06.03.2022.

    photo i slika ponekad znaju prevariti.

  • nisambitan 04.03.2022.

    Lugar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare