To je to što me zanima!

Alen Vitasović o borbi za život. Nestali milijuni iz zdravstva. Plenkijev dvojac za šefa MUP-a.

UZMI PLUS+ I ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas najbolje od najboljeg iz premium sadržaja. Ovo su najčitanije priče...
Vidi originalni članak

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo vam najčitanije članke iz našeg digitalne PLUS+ ponude. Ovo su priče vodećih novinara 24sata koje ne možete pronaći nigdje drugdje. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Država svake godine radi sanacije u zdravstvu, koje su u 2021. dosegnule 6,3 milijarde kuna, a ukupne dospjele obveze su 5,2 milijarde kuna. Zdravstveni sustav se u pretežitom dijelu, više od 80 posto, financira iz uplata doprinosa svih zaposlenih. Kako su svi dosadašnji ministri raspolagali tim novcem i gdje je novac 'iscurio' u privatne džepove? Martina Pauček Šljivak donosi detaljnu analizu afera, istraga i muljaža u hrvatskom zdravstvu:

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

ISTRAGE, OPTUŽBE I POGODOVANJA Sve afere hrvatskog zdravstva: Kako je u mutnim poslovima nestalo više od 750 mil. kuna

Niti u snu nisam mogao zamisliti da ću imati težak napad virusa. U nekim trenucima bio sam potpuno nemoćan,slomljen i trpio sam užasne bolove. Toliko sam bio slomljen da sam i puzao po podu. U nekim trenucima nisam mogao hodati, ispričao je Dijani Marić istarski pjevač Alen Vitasović u prvom intervjuu nakon izlaska iz pulske bolnice u kojoj se borio s teškom kombinacijom koronavirusa i bronhitisa.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

VELIKA ISPOVIJEST GLAZBENIKA Alen Vitasović: 'Mislio sam da je kraj, osjećao sam da se gasim'

Dobro informirani Ukrajinci, upoznati s detaljima ovog angažmana, potvrdili su za 24sata navode da je Romana Abramoviča u pregovore uključio nitko legendarni ukrajinski nogometaš Andrej Ševčenko, i sam nekoć igrač Chelsea (od 2006. do 2008.), te dobar prijatelj našeg Zvonimira Bobana s kojim je igrao u Milanu.

UZMI PLUS+ i PROČITAJ VIŠE:

EKSKLUZIVNO Zelenski: Ševa, ti si u Londonu dobar s Romanom. Pitaj ga da se uključi, da nam pomogne...

Najmračnija tajna najavljene rekonstrukcije Plenkovićeva kabineta su premijerovi tajni manevri i razlozi oko mogućeg imenovanja novog ministra unutarnjih poslova. Boris Rašeta i Ivan Pandžić donose detalje pozadinskih igara i portrete dvojice Plenkovićevih bliskih suradnika koji pretendiraju na to mjesto.

UZMI PLUS+ i PROČITAJ VIŠE:

TKO ĆE BITI NOVI ŠEF MUP-A? Intimus i mistik su Plenkijevi favoriti za ministra policije

Dio ljudi ne može zamisliti objed bez kruha i jedu ga uz sve, pa čak i uz juhu. Željka Krmpotić i Tina Kos otkrivaju vam sve tajne dobrog kruha.

UZMI PLUS+ i PROČITAJ VIŠE:

10 RECEPATA Tajna dobrog kruha: Tijesto se diže jedan sat pa se premijesi

Idi na 24sata

Komentari 13

  • opančar x 12.04.2022.

    Plenki i vitasovič ukrali milijune za šefa mupa

  • 12.04.2022.

    Jad od naroda

  • 12.04.2022.

    Nije baš lijepo staviti ih u crno bijele fotke. Prvo mi je bilo: Sta je umro Vitasović?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare