To je to što me zanima!

Andrej Plenković: HDZ je pravi pobjednik izbora, imamo najviše župana i gradonačelnika

Ovo je jedna nova generacija HDZ-ovih političara u gradu Zagrebu. Čestitam naravno svima drugima koji su sudjelovali u ovim izborima, rekao je Plenković
Vidi originalni članak

Andrej Plenković je u središnjici HDZ održao kratki govor nakon objave rezultata prvog kruga izbora. Zahvalio je svima koji su dali glasove HDZ-ovim kandidatima i rekao kako su rezultati HDZ-a pobjednički.

HDZ će ponovno izaći kao stranka koja ima najviše župana i gradonačelnika, istaknuo je Plenković i rekao da u osam županija uvjerljivo vode.

- Čestitam svima koji su uvjerljivo pobijedili u prvom krugu - rekao je Plenković, ali i rekao da čestita i ostalima koji su ušli u drugi krug.

IZNENAĐENJE U HDZ-OVOJ UTVRDI HDZ ostao bez većine u Zadru, vijeće ovisi o Ričardu: 'Morat će se je**** truditi da me dobiju'

Posebno je čestitao Davoru Filipoviću za kojega je rekao da se isprofilirao kao nova snaga HDZ-a.

- Ovo je jedna nova generacija HDZ-ovih političara u gradu Zagrebu. Čestitam naravno svima drugima koji su sudjelovali u ovim izborima. HDZ je pokazao da je daleko najsnažnija stranka u Hrvatskoj - nastavio je Plenković.

- Što se tiče gradova, mogu čestitati Ivanu Radiću na sjajnoj utakmici u prvom krugu u Osijeku, ide kao favorit u drugi krug. Čestitke i Vici Mihanoviću koji je drugi u prvom krugu, tako je bio i Opara pa je pobijedio, dat ćemo maksimalnu podršku da pobijedi u drugom krugu - dodao je Plenković.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • verjandir 17.05.2021.

    Istina, a marva opet popušila glasala za više od pola nepotrebnih uhljeba koji će sljedećih godina kotiti nove uhljebe i raditi samo da njima bude dobro

  • bulldog123456789 17.05.2021.

    E da se tako glasalo i na parlamentarnim izborima...kod nas jadni hdz uvezal glasace iz drugih mjesta samo da bi dosli na vlast..ni to im nije pomoglo...pomeli pod s bjednicima

  • Tone 17.05.2021.

    Žalosno je ovo premijerovo uporno zastrašivanje građana, osobnim proizvoljnim pozitivnim prognozama HDZ-a !!! Mislim da kad se je već sve uzelo, barem da ostavi građanima tračak nade u bolje sutra (bez HDZ-a) !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare