News

Komentari 135

Andrej Plenković: HDZ je pravi pobjednik izbora, imamo najviše župana i gradonačelnika

Andrej Plenković: HDZ je pravi pobjednik izbora, imamo najviše župana i gradonačelnika

Ovo je jedna nova generacija HDZ-ovih političara u gradu Zagrebu. Čestitam naravno svima drugima koji su sudjelovali u ovim izborima, rekao je Plenković

Andrej Plenković je u središnjici HDZ održao kratki govor nakon objave rezultata prvog kruga izbora. Zahvalio je svima koji su dali glasove HDZ-ovim kandidatima i rekao kako su rezultati HDZ-a pobjednički.

HDZ će ponovno izaći kao stranka koja ima najviše župana i gradonačelnika, istaknuo je Plenković i rekao da u osam županija uvjerljivo vode.

- Čestitam svima koji su uvjerljivo pobijedili u prvom krugu - rekao je Plenković, ali i rekao da čestita i ostalima koji su ušli u drugi krug.

Posebno je čestitao Davoru Filipoviću za kojega je rekao da se isprofilirao kao nova snaga HDZ-a.

- Ovo je jedna nova generacija HDZ-ovih političara u gradu Zagrebu. Čestitam naravno svima drugima koji su sudjelovali u ovim izborima. HDZ je pokazao da je daleko najsnažnija stranka u Hrvatskoj - nastavio je Plenković.

- Što se tiče gradova, mogu čestitati Ivanu Radiću na sjajnoj utakmici u prvom krugu u Osijeku, ide kao favorit u drugi krug. Čestitke i Vici Mihanoviću koji je drugi u prvom krugu, tako je bio i Opara pa je pobijedio, dat ćemo maksimalnu podršku da pobijedi u drugom krugu - dodao je Plenković.

Najčitaniji članci