To je to što me zanima!

Angie je uz Karlu naučila što je prava ljubav i topli, veseli dom

Petra Tudor iz Zagreba od djetinjstva je živjela okružena psima. Kad je njezina kćer Karla krenula u osnovnu školu udomili su mješanku Angie.
Vidi originalni članak

- Na internetu sam vidjela fotografiju napuštenog legla štenaca koje je slučajna prolaznica pronašla na groblju u zabačenom dijelu Slavonije. Svi su bili vidno uplašeni. Srce mi se slomilo na prvi pogled pa sam odlučila udomiti jednog psića i ispuniti kćeri dugogodišnju želju – da dobije psa – ispričala je Petra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uplašenu kujicu Petrini su kolege, na njezinu molbu, doveli iz Slavonije dok su se vraćali sa službenog puta. Angie je u dom Tudorovih stigla mršava, plaha i nenametljiva, no majka i kćer vrlo su brzo napuštenom psiću pružili utočište i topli dom.

- Odmah se priviknula na nas samo što i dan danas ima izražene strahove. Boji se pucnjeva i grmljavine jer, naknadno smo saznale na veterinarskom pregledu, je netko pucao na nju nedugo nakon što se okotila – rekla je Petra.

Angieina mlađa gazdarica Karla jako voli svoju ljubimicu jer su zajedno odrastale. Angie u Karlinoj sobi ima vlastiti krevetić, a većinu igračaka ustima spretno razvlači po cijelome stanu. Zbog toga što se s Angie najviše voli igrati, osnovnoškolka svoje prijatelje nagovara na udomljavanje.

Kad joj prijateljice stignu doma na druženje, Karla prvo izvede Angie u šetnju i daje joj jesti, a tek se onda zabavlja s vršnjakinjama. - Malo sam se naljutila na baku koja je nedavno nabavila štenca, no kupila ga je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bakin psić često je kod nas na čuvanju, a Angie se vedro igra s njima – rekla je Karla.  

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Bilježni 02.08.2016.

    U tom psu je duh od nekog vampira sa groblja gdje je nađena

  • tekila 02.08.2016.

    ovo je lip članak ,a ne neke srpske cajkuše ča su došle pokazivat p..ku

  • Timmy2 02.08.2016.

    Naš Timmy2 nije imao sreće,majka je okotila njega i brata na nepoznatom,lutala je jadnica sa svojim štencima dok nije jedna gospođa privremena ih udomila.Majka je odmah smještena u azil:- (( Brat je udomljen brzo,dok naš Timmy je trebao također biti otpremljen u azil. Bila je večer i otišli smo do gospođe i uzeli uplašenog štenca.Timmy je kod nas imao našu jazavčarku koja ga je prihvatila kao svoje štene.Sve je to bila idila dok jazavčarka nije se razboljela i morali smo je nakon pokušaja liječenja nažalost uspavati.Nakon toga meni groznog iskustva Timmy je ostao sam, i sada smo mi njegovo društvo.Moram reći,teško je bilo socijalizirati traumatiziranog peseka.No,trud mi se isplatio njegovom ljubavlju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare