Obavijesti

News

Komentari 28

Angie je uz Karlu naučila što je prava ljubav i topli, veseli dom

Angie je uz Karlu naučila što je prava ljubav i topli, veseli dom
5

Petra Tudor iz Zagreba od djetinjstva je živjela okružena psima. Kad je njezina kćer Karla krenula u osnovnu školu udomili su mješanku Angie.

VIDEO

- Na internetu sam vidjela fotografiju napuštenog legla štenaca koje je slučajna prolaznica pronašla na groblju u zabačenom dijelu Slavonije. Svi su bili vidno uplašeni. Srce mi se slomilo na prvi pogled pa sam odlučila udomiti jednog psića i ispuniti kćeri dugogodišnju želju – da dobije psa – ispričala je Petra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:48

Uplašenu kujicu Petrini su kolege, na njezinu molbu, doveli iz Slavonije dok su se vraćali sa službenog puta. Angie je u dom Tudorovih stigla mršava, plaha i nenametljiva, no majka i kćer vrlo su brzo napuštenom psiću pružili utočište i topli dom.

- Odmah se priviknula na nas samo što i dan danas ima izražene strahove. Boji se pucnjeva i grmljavine jer, naknadno smo saznale na veterinarskom pregledu, je netko pucao na nju nedugo nakon što se okotila – rekla je Petra.

Angieina mlađa gazdarica Karla jako voli svoju ljubimicu jer su zajedno odrastale. Angie u Karlinoj sobi ima vlastiti krevetić, a većinu igračaka ustima spretno razvlači po cijelome stanu. Zbog toga što se s Angie najviše voli igrati, osnovnoškolka svoje prijatelje nagovara na udomljavanje.

Kad joj prijateljice stignu doma na druženje, Karla prvo izvede Angie u šetnju i daje joj jesti, a tek se onda zabavlja s vršnjakinjama. - Malo sam se naljutila na baku koja je nedavno nabavila štenca, no kupila ga je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bakin psić često je kod nas na čuvanju, a Angie se vedro igra s njima – rekla je Karla.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca