To je to što me zanima!

ANKETA Saborska utrka: Tko će prvi skupiti 76 ruku za većinu?

Politički šoping i dalje traje, stranke se i dalje dogovaraju, ali konačnog rješenja još nema
Vidi originalni članak

Prošlo je pet dana od parlamentarnih izbora. HDZ je s dijasporom osvojio 61 mandat. Rijeke pravde su na 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10. IDS je na 2 mandata, Fokus Republika 1.

I dalje se ne zna tko će formirati vladu.  Kako smo jutros objavili, HDZ ne može sastaviti većinu s Domovinskim pokretom ako ih ne podrži dio manjina. A DP ne želi SDSS.

EU IZBORI Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Fokus je istaknuo kako su spremni participirati u “parlamentarnoj većini bez HDZ-a s ciljem provođenja točaka oko kojih su svi suglasni, a služe uređenju države”. S druge strane, gradonačelnik Svete Nedjelje, Dario Zurovec, otkrio je za 24sata da nije bio na Upravnom odboru stranke gdje su u nedjelju odlučili da neće ići u većinu s HDZ-om.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • okii 22.04.2024.

    yugosi protiv HDZ-a,ova ljevica  je isto kao da  za Vucica i Dodika dajete  glas

  • Zmar117 22.04.2024.

    Plenković bi htio skupiti male stranke da ih može lakše kontrolirati.. Sa DP neće to ići baš tako lako.. Ako i uđu sa DPom u koaliciju, Plenki će morati napraviti hrpu ustupaka, da bi koalicija opstala na duge staze.. A to je skoro pa nemoguća misija što se Plenkijeve taštine tiče..

  • strmi007 22.04.2024.

    Ja ne mogu vjerovati da ljudi stvarno žele ovu lijevu koaliciju na vlasti, pa otišli bi u 3 lepe s njima na vlasti. Pa sve živo bi srezali kada bi došli, od plaća, regresa do većih poreza. Bože me sačuvaj, da takvi dođu na vlast, morao bi i ja za Njemačku otići

Komentiraj...
Vidi sve komentare