To je to što me zanima!

Ante Sanader: 'Prvi je put od 2000. godine da predsjednik radi politički udar na Vladu'

Milanović je postao takav nakon afere Janaf, je li se nešto u toj aferi dogodilo da se veže uz njega, to je interesantno pitanje, rekao je politički tajnik HDZ-a
Vidi originalni članak

Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader reagirao je na današnju izjavu predsjednika Zorana Milanovića, javlja N1.

 - To je nezapamćeno u hrvatskoj povijesti kad se govori o hrvatskom predsjedniku. Pozvao je policiju da se riješi stvar s Frkom-Petešićem, znači direktan pritisak na institucije. Milanović je postao takav nakon afere Janaf, je li se nešto u toj aferi dogodilo da se veže uz njega, to je interesantno pitanje. Isto tako one konzultantske usluge od dva milijuna kuna, od koga se dobilo dva milijuna, je li to bila korupcija? Je li to s onim putom u Albanijom bio okidač? Imamo pravo na odgovor je li to razlog današnje nervoze, a posebno što Milanović Hrvatsku svađa sa svima, danas s britanskim ministrom obrane. Jučer kljucanje i prozivanje za fašizam Austrije, pa Mađarske, svađanje Hrvaste sa svima. Ta pitanja nas zanimaju, a i hrvatsku javnost - rekao je Sanader.

KOMENTIRAO AKTUALNU SITUACIJU Milanović o plinu: 'Zašto HEP ne preuzme teret na sebe te smanji dobit i plaće muljatorima'

- Od afere Janaf se sve promijenilo, do tad je bila normalna suradnja. I to ne samo u Hrvatskoj, nego i na međunarodnom nivou. Mislim da bi to bio zanimljiv odgovor. Da ne govorimo o prošlosti i stanovima, kredit koji je dobio… Želimo da se to razotkrije - dodao je.

- Od 2000. ovo je prvi put da predsjednik radi politički udar na Vladu i pokušaj smjene Vlade i to na temelju zviždačice ili zviždajlke, kako su je neki zvali - istaknuo je.

MILANOVIĆ O AFERAMA 'Ako je pola onoga što je Đerek rekla istina, to je razlog za pad Vlade. Ovo je posao za DORH'

Istaknuo je kako je Plenković osoba koja je sveprisutna u medijima i koja je na raspologanju.

- Ako imate informaciju da je Jandroković tražio nešto protuzakonito, iznesite to - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 04.02.2022.

    Koji je ovo laksativ....?

  • 01.02.2022.

    Sve što rade je brutalno izrugivanje sa svim građanima. Da imaju imalo odgovornosti i poštovanja prema narodu otišli bi sami, zauvijek.

  • urnebes 01.02.2022.

    Plenki je se prilagodio obiöajima u "domoljunoj", sve jedno mislim da bi umjesto njega svaki drugi hadezenjara bio puno gori, jer oni ne mogu razumit da ih se pokuüava obuzdavat u lopovluku to bi znaöilo uzalud se uölanili u "domoljubnu", a poznato je s kojim ciljem se tamo pridru#uje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare