To je to što me zanima!

UŽIVO Antimaskeri opet bili kod škole, ravnatelj pozvao policiju. Došao i vjeroučitelj s prijavom

Učenik je ponovno, nažalost, došao u pratnji prosvjednika koji podržavaju njegovo ponašanje i ponašanje njegovog roditelja. Okupljeni su sve snimali i mi smo morali pozvati policiju, rekao je ravnatelj
Vidi originalni članak

Učenik koji odbija nositi masku, a u tome ga podržavaju roditelji i prosvjednici, pokušao je u utorak ponovno ući u osnovnu školu u Krapinskim Toplicama. Na ulazu su mu rekli da stavi masku. Odbio je. Nisu ga pustili.

POGLEDAJTE VIDEO Tata antimasker: Maska krši Božja pravila

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija nam odgovorila hoće li kazniti prosvjednike

Dječak osmog razreda čiji ga roditelji u ovome podržavaju, nije uspio ući u školu. Roditelji su sjeli s njim ispred škole. 

NAPETOSTI U ZAGORJU Otac antimasker: 'Maska krši Božje zakone'; Fuchs: 'Imamo pravila i ona vrijede za sve'

'Morali smo pozvati policiju'

Uskoro su se pojavili i prosvjednici. 

- Učenik je ponovno, nažalost, došao u pratnji prosvjednika koji podržavaju njegovo ponašanje i ponašanje njegovog roditelja. Okupljeni su sve snimali i mi smo morali pozvati policiju jer se ne osjećamo sigurno i dobro - rekao je ravnatelj škole Samson Štibohar za Zagorje.international.

Dodao je i kako je policija udaljila ljude sa školskog terena.

Obzirom da je prosvjedovanje kraj škole kažnjivo s 5 do 20 tisuća kuna, pitali smo policiju hoće li prosvjednici dobiti kaznu. Rekli su nam da provode kriminalističko istraživanje i da će, ako utvrde da je bilo elemenata protupravnog ponašanja, podnijeti prijave.

Uživo iz Krapinskih Toplica

Vjeroučitelj došao s kaznenom prijavom

Pred školu je stigao i Ivan Pokupec, vjeroučitelj i bivši živozidaš koji je ranije rekao da na njegovoj nastavi djeca neće nositi masku niti će biti cijepljena. 

Išao je predati kaznenu prijavu, a zaustavio ga je policajac i tražio ga osobnu.

PROZOR U DVORIŠTE Sramota je da nabrijana horda upada u školu i plaši našu djecu

'Svinjarija zbog 3 do 5 minuta nošenja maski'

Podsjećamo, nedavno je grupa fanatika upala u osnovnu školu u Krapinskim Toplicama.

Ravnatelj tvrdi da su nasrnuli na njega. Čistačica je od šoka završila u bolnici. Sve je počelo nakon što je danima prije pred školom prosvjedovao roditelj učenika osmog razreda koji ne želi nositi masku.

Otac dječaka rekao je za 24sata kako maska krši Božje i prirodne zakone.

Ravnatelj škole rekao je kako su donijeli kompromis da djeca ne trebaju maske u učionicama.

- U našoj školi u učionicama se ne nose maske. Isto tako i u zbornici, gdje se nalaze odrasle osobe i svi su cijepljeni, također se ne nose maske. Maske se nose samo u prostorima koje dijelimo, dakle, hodnik i toalet - rekao je ravnatelj.

KAOS ZBOG MASKI U ZAGORJU Škola pod opsadom, a roditelji bijesni: 'Naša djeca nisu sigurna zbog njih! Deru se i plaše ih!'

Epidemiologinja: 'Ovo je nedopustivo'

Slučaj iz Zagorja komentirala je i epidemiologinja Dijana Mayer iz HZJZ-a, koja je gostovala na N1.

- To je svinjarija. Prošle godine su maske bile preporučene za cijelu nastavu, ove godine smo napravili drastičan rez i popustili mjere, maske se nose u školama u hodniku, od ulaza do učionice. Raditi ovakve performanse za masku koja se nosi 3-5 minuta... Za tako malo vremena imati tolike neugodnosti je zaista nedopustivo - kazala je Mayer.

Idi na 24sata

Komentari 275

  • marley01 14.09.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp, Admin

  • ping-pong 14.09.2021.

    Tome je sve kriva policija i epidemiolozi. Ako se moraju nositi maske onda neka naplacuju kazne za nenosenje! A ti antimaskeri.........pustit interventnu da ih pregazi usred bijela dana da svi vide kako prolaze oni koji se prave pametni i ne postuju zakon! Nisu u skoli, nisu na poslu, dakle niskoristi.

  • samukuci 14.09.2021.

    Mene je postalo " straha " u kakvom drustvu zivimo i s koliko nas lazi nasi politicari truju. Umjesto za narod oni protiv naroda i svega normalnog. Novinari su naj gorih od ovih sviju kriminalaca u odjelima

Komentiraj...
Vidi sve komentare