To je to što me zanima!

Đapić nahvalio Ružu Tomašić: 'Godinama nismo bliski, ali...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovaj rezultat je golema obveza, obvezuje koliko Ružu, a još i više njezine stranačke i koalicijske kolegice i kolege te su pozvani biti dosljedni u okupljanju nacionalnih snaga, napisao je Anto Đapić
Vidi originalni članak

Bivši vođa HSP-a,a sada predsjednik stranke Desno, Anto Đapić, na facebooku je čestitao bivšoj stranačkoj kolegici Ruži Tomašić i pozvao je da okupi 'nacionalne i kršćanske snage'.

- Želim autentičnoj pravašici i dugogodišnjoj kolegici iz mnogih političkih bitaka za ostvarivanje hrvatskog državnog prava čestitati na briljantnom rezultatu na izborima za Europski parlament i iskazati svoj respekt. Godinama zbog različitih okolnosti nismo bliski, ali njezin rezultat, kao i načelni stavovi oko kojih se nikada nismo razišli, niti možemo, apsolutno su pohvalni i u tom je kontektu svaki nesporazum nebitan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Želim također istaknuti da je ovaj rezultat i golema obveza, da obvezuje koliko Ružu, još i više njezine stranačke i koalicijske kolegice i kolege te da su pozvani biti dosljedni u pozivu na okupljanju svih nacionalnih i kršćanskih snaga u Hrvatskoj, a radi nužnoga povrata hrvatske države u ruke hrvatskog naroda.

Više nego ikada prema njima će biti usmjereni reflektori javnosti, pogledi i nade hrvatskog naroda, a od njih će se očekivati znalačko i odlučno poticanje i uspostavljanje svenacionalnog preporodnog saveza, na jasnoj programskoj platformi s odgovorima na temeljna pitanja hrvatskog državnog prava. Prava na upravljanje svojom slobodom.

RUŽIN TRIJUMF 'Nudila sam dogovor Esih. Ali oni imaju neku svoju računicu'

Zato želim iskazati nadu i uvjerenje da će prije svih kolegica Tomašić iskoristiti ovaj trenutak i potaknuti savezništvo, integraciju i odlučnost Hrvatske, izbjegavajući zamke osobnih nezrelosti i afiniteta te okupiti političku i misleću Hrvatsku, po modelu kreiranja izborne liste na ovim izborima, za uspostavu pobjedničkog saveza čiji ciljevi neće zastati na sudjelovanju u vlasti, nego će biti pobjednički s presudnom zakonodavnom snagom - istaknuo je Đapić.

On se 2007., nakon očajnih rezultata HSP-a na parlamentarnim izborima, razišao sa tadašnjim najbližim suradnicima, među kojima je bila i Ruža Tomašić. Završili su i na sudu.

PREFERENCIJALNI GLASOVI Najviše glasova ima Tomašić, Petir s 40.000 nije ušla u EP

- Ona je, skupa s dijelom vodstva HSP-a, nakon gubitka izbora 2007. pokazala da je sve samo ne pravaš. Pravaštvo ne znači busati se u prsa hrvatstvom, recitirati na skupovima ustaške emigrantske pjesmice, govoriti kao papiga o domoljublju, bogoljublju i čovjekoljublju, nego se podići kada padneš na koljena. Ona je dio moga nekadašnjeg tima koji se 2007. nije znao nositi s prvim porazom koji smo pretrpjeli, a koji je induciran izvana. Taj dio tima bio je politički i medijski vrlo jak, ali karakterno dupla ništica. Oni su bili psihološki već sebe vidjeli na funkcijama ministara, a kada se to nije dogodilo, onda su se obrušili na mene koji sam jedini ušao u Sabor. Što se, pak, tiče gospođe Tomašić, ona se tom ponašanju priključila nešto kasnije koristeći činjenicu da sebi vrlo lako možete pridobiti, njoj toliko željeni, medijski prostor i popularnost ako ste spremni pljuvati po Anti Đapiću - rekao je svojedobno u intervjuu Slobodnoj Dalmaciji.

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • OS_LEGA 28.05.2019.

    A di si ti? Kako to, kako to?

  • Messerschmitt Bf-109 k 28.05.2019.

    Vranjin trojanac.

  • papaurban2 28.05.2019.

    ...đapić...oficir s ružom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare