To je to što me zanima!

Austrijanka iz ledene Mure spasila djeda i bebu: 'Dijete je bilo mokro, on je pokušao izaći'

Izgleda da sam naišla baš u trenutku kad se sve događalo, kazala je Ute Leitner te dodala kako joj je djed kasnije rekao da je dijabetičar zbog čega da mu je pozlilo pa su oboje završili u rijeci
Vidi originalni članak

Ute Leitner (36) u utorak je krenula na trčanje te iz ledene Mure spasila čovjeka i bebu od pet mjeseci, piše Kleine Zeitung.

Trčala je uobičajenom rutom te iznenada ugledala čovjeka s bebom u ledenoj Muri. Čovjek je držao bebu koja je bila mokra dok je pokušavao izaći iz rijeke, no nije uspio.

SUKLJAO DIM U požaru na Maksimiru umro je sin, oca spasili. Susjedi: Užas! Bio je boležljiv, volio pomagati.

- Ono što mi se na prvi trenutak učinilo čudnim je to što on uopće nije zvao pomoć već je pokušavao sam izaći iz rijeke. Odmah sam vidjela da nešto nije u redu - rekla je medicinska sestra koja je pomogla čovjeku.

Naime, čovjek (51) iz BiH je, šetajući pored rijeke s unukom od pet mjeseci, iz još nepoznatih razloga pao u rijeku. Mediji navode kako mu je pozlilo. 

Žena je bez razmišljanja došla do obale, a čovjek joj je odmah dao bebu u naručje. 

IZ SALZBURGA U 'KOCKASTO' Hrvatska je iz dijaspore dobila novog wunderkinda! Austrijanci su ljutiti i poručuju da se iseli?!

- Molim vas, uzmite je - rekao joj je dok je pokušavao izaći iz vode. 

Navodno je beba iz kolica upala u rijeku i djed ju je jedva uspio uhvatiti, ali nije imao snage vratiti se na obalu rijeke. 

- Izgleda da sam naišla baš u trenutku kad se sve događalo - rekla je te dodala kako joj je djed kasnije rekao da je dijabetičar zbog čega da mu je pozlilo pa su oboje završili u rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Prekobicnjak 14.02.2024.

    Što je radio u hladnoj Muri ?

  • Mortivoje 14.02.2024.

    I to je pametna mama koja mu je dala da bebu šeće uz rijeku. 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare