To je to što me zanima!

Auto naletio na dijete: Krici majke čuli su se preko trga

Očevici kažu da se udarac čuo preko cijelog trga kao i krici majke koja se nadvila nad dječakom. U obližnjem kafiću bili su liječnici koji su odmah priskočili u pomoć, ali mališan je preminuo u bolnici
Vidi originalni članak

U popodnevnim satima u Samoboru na Trgu kralja Tomislava 15 u prometnoj nesreći život je izgubilo dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Osobni automobil na pješačkom je prijelazu naletio na majku s dvoje djece u Samoboru, izvijestila je policija. Jedno je dijete preminulo u bolnici. Iako se isprva navodilo kako su djeca stara 3 i 6 godina, policija je nakon očevida objavila da je poginuo dječak star 6 godina, dok stariji brat ima 9 godina. On je lakše ozlijeđen, ali u šoku.

Očevici kažu da se udarac čuo preko cijelog trga kao i krici majke koja se nadvila nad dječakom. U obližnjem kafiću bili su liječnici koji su odmah priskočili u pomoć.

POGLEDAJTE GALERIJU:

U kafiću bili sami pedijatri, ali malenom nije bilo spasa

- Mi smo radili kada smo čuli taj strašan jauk. Samo je ponavljala njegovo ime. Izletjela sam van da vidim što se dogodilo, međutim kada sam vidjela dijete... To je bilo strašno - rekla nam je zaposlenica jednog lokala na glavnom samoborskom trgu, na kojem je auto udario dječaka (3). Dječak je od siline udarca ubrzo preminuo.

- U tom su trenutku kod nas u kafiću bila četiri doktora, svi pedijatri, i odmah su izletjeli van da vide mogu li pomoći. I Hitna je došla za pet minuta. Ali izgleda da mu nitko nije mogao pomoći - govori nam potrešena zaposlenica Hotela Livadić.

Dječak (3) je prelazio cestu s majkom, bratom i majčinom prijateljicom. Udarac se navodno čuo i u 150 metara udaljenom kiosku.

- To je tako jako lupilo da su svi izišli van vidjeti što se dogodilo. Moj sin je radio, a ispred je čovjek prodavao kokice, svi su čuli udarac - rekla nam je gospođa u jednom kiosku.

Starijeg sina kojeg, kako neslužbeno doznajemo, auto nije udario, zaposlenici hotela pokušali su smiriti, jer je bio u šoku. Iznijeli su mu stolac na koji je sjeo, a mlađem dječaku su donijeli deku na koju ga je majka spustila. 

Svi su ležali oko njega...

- Stariji se sin prestrašio od šoka, on je vidio sve što se dogodilo. Njega nije udario auto, ali mu se sve dogodilo pred očima - kaže nam drhtavim glasom zaposlenica.

Na majku s djecom naletjela je starija gospođa par metara pokraj pješačkog prijelaza. 

- Ja se ničega ne sjećam, samo majčine kapice dok je ležala nad sinom. I svi su ležali na cesti oko njega - kaže zaposlenica hotela, koja je s jednim sugrađaninom pomogla da se zaustavi promet prema Trgu.

Neslužbeno doznajemo da su majka i djeca iz Samobora, kao i gospođa koja je autom naletjela na njih. Gospođa koja je udarila dječaka i sama je prije 20 godina izgubila sina.
 

Idi na 24sata

Komentari 337

  • bigmamabigtata 20.11.2017.

    Mislim da bi zebru trebalo ukinuti ionako pješaci hodaju bezglavo, po zebri i izvan nje. Biciklisti su posebna priča, a motoristi s dostavom voze po trotoaru, parkiću, igralištu, zebri, voze slalom između automobila. Možda da netko izmisli leteće aute, kao u filmu "Peti element", pa ne budu ovakve gužve cijeli dan svaki dan u tjednu.

  • 19.11.2017.

    Vozačica ima 73 godine .

  • damir829 19.11.2017.

    U hrvatskoj nema dovoljno zatvora ,da se pozatvaraju takve osobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare