Obavijesti

News

Komentari 337

Auto naletio na dijete: Krici majke čuli su se preko trga

Auto naletio na dijete: Krici majke čuli su se preko trga
13

Očevici kažu da se udarac čuo preko cijelog trga kao i krici majke koja se nadvila nad dječakom. U obližnjem kafiću bili su liječnici koji su odmah priskočili u pomoć, ali mališan je preminuo u bolnici

VIDEO

U popodnevnim satima u Samoboru na Trgu kralja Tomislava 15 u prometnoj nesreći život je izgubilo dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tragedija u Samoboru: U prometnoj nesreći stradalo dijete

Posted by 24sata on Saturday, 18 November 2017

Osobni automobil na pješačkom je prijelazu naletio na majku s dvoje djece u Samoboru, izvijestila je policija. Jedno je dijete preminulo u bolnici. Iako se isprva navodilo kako su djeca stara 3 i 6 godina, policija je nakon očevida objavila da je poginuo dječak star 6 godina, dok stariji brat ima 9 godina. On je lakše ozlijeđen, ali u šoku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Očevici kažu da se udarac čuo preko cijelog trga kao i krici majke koja se nadvila nad dječakom. U obližnjem kafiću bili su liječnici koji su odmah priskočili u pomoć.

POGLEDAJTE GALERIJU:

13
| Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Luka Stanzl

U kafiću bili sami pedijatri, ali malenom nije bilo spasa

- Mi smo radili kada smo čuli taj strašan jauk. Samo je ponavljala njegovo ime. Izletjela sam van da vidim što se dogodilo, međutim kada sam vidjela dijete... To je bilo strašno - rekla nam je zaposlenica jednog lokala na glavnom samoborskom trgu, na kojem je auto udario dječaka (3). Dječak je od siline udarca ubrzo preminuo.

- U tom su trenutku kod nas u kafiću bila četiri doktora, svi pedijatri, i odmah su izletjeli van da vide mogu li pomoći. I Hitna je došla za pet minuta. Ali izgleda da mu nitko nije mogao pomoći - govori nam potrešena zaposlenica Hotela Livadić.

Dječak (3) je prelazio cestu s majkom, bratom i majčinom prijateljicom. Udarac se navodno čuo i u 150 metara udaljenom kiosku.

- To je tako jako lupilo da su svi izišli van vidjeti što se dogodilo. Moj sin je radio, a ispred je čovjek prodavao kokice, svi su čuli udarac - rekla nam je gospođa u jednom kiosku.

Starijeg sina kojeg, kako neslužbeno doznajemo, auto nije udario, zaposlenici hotela pokušali su smiriti, jer je bio u šoku. Iznijeli su mu stolac na koji je sjeo, a mlađem dječaku su donijeli deku na koju ga je majka spustila. 

Svi su ležali oko njega...

- Stariji se sin prestrašio od šoka, on je vidio sve što se dogodilo. Njega nije udario auto, ali mu se sve dogodilo pred očima - kaže nam drhtavim glasom zaposlenica.

Na majku s djecom naletjela je starija gospođa par metara pokraj pješačkog prijelaza. 

- Ja se ničega ne sjećam, samo majčine kapice dok je ležala nad sinom. I svi su ležali na cesti oko njega - kaže zaposlenica hotela, koja je s jednim sugrađaninom pomogla da se zaustavi promet prema Trgu.

Neslužbeno doznajemo da su majka i djeca iz Samobora, kao i gospođa koja je autom naletjela na njih. Gospođa koja je udarila dječaka i sama je prije 20 godina izgubila sina.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 337
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag