To je to što me zanima!

Autom naletio na dvoje djece na zebri, pobjegao pa se vratio: Jedno je u životnoj opasnosti

Da stvar bude gora, vozač auta se nije odmah zaustavio već je produžio i pobjegao, ali se vratio nakon pola sata, 40 minuta. U šoku sam, rekao je čitatelj. Jedno dijete je u teškom stanju
Vidi originalni članak

Izašao sam minutu nakon što ih je pokupio na zebri, užasno je bilo. Bilo je dvoje djece s majkom prelazili su normalno cestu. Odmah smo pohitali u pomoć te smo zvali hitnu, koja je došla za deset minuta. Jedno je dijete bilo u gorem stanju, nije bio pri svijesti. Grdo, užasno, ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio strašnoj prometnoj nesreće u zagrebačkom Jankomiru. 

- Da stvar bude gora, vozač auta se nije odmah zaustavio već je produžio i pobjegao, ali se vratio nakon pola sata, 40 minuta. U šoku sam - nadodao je čitatelj. 

Zagrebačka policija nam je potvrdila da je nesreća bila u subotu oko 18.40 sati u ulici Antuna Šoljana u Zagrebu. 

- Dvoje ozlijeđenih odvedeno u Klaićevu bolnicu. Više informacija znat ćemo nakon što se završi s očevidom - kratko su nam poručili iz policije. 

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđena su dva dječaka od 11 godina. Jedan od njih ima teške ozljede mozga, intubiran je i bez svijesti na jedinici intenzivnog liječenja. Drugi je pri svijesti, ima kontuzije po glavi i tijelu. Kako doznajemo, radi se o braći blizancima. 

Vozača je policija privela i pokrenuli su kriminalističku obradu. 

Idi na 24sata

Komentari 310

  • 452t76 14.03.2021.

    Bože pomozi  djeci !  

  • 14.03.2021.

    Sabor od 1991 donosi i mijenja ZAKONE. Ništa više ne rade, a nijedan ZAKON nije dobar pa tako i prometni po kojem se mogu kositi i ubijati ljudi u prometu. Posebna je priča što se i slabi Zakoni ne provode, ili još bolje ako imaš partijsku HDZ-a oslobođen si svih krivnja. Jadna smo država.

  • 14.03.2021.

    Idem preko zebre majstor stane otvori prozor salve uvreda jer smo mi trebali pričekati da on prodje žena gura kolica s djetetom ona mu nešto veliko a on njoj drugi put ti neću stati k...o

Komentiraj...
Vidi sve komentare