News

Komentari 310

Autom naletio na dvoje djece na zebri, pobjegao pa se vratio: Jedno je u životnoj opasnosti

Autom naletio na dvoje djece na zebri, pobjegao pa se vratio: Jedno je u životnoj opasnosti

Da stvar bude gora, vozač auta se nije odmah zaustavio već je produžio i pobjegao, ali se vratio nakon pola sata, 40 minuta. U šoku sam, rekao je čitatelj. Jedno dijete je u teškom stanju

Izašao sam minutu nakon što ih je pokupio na zebri, užasno je bilo. Bilo je dvoje djece s majkom prelazili su normalno cestu. Odmah smo pohitali u pomoć te smo zvali hitnu, koja je došla za deset minuta. Jedno je dijete bilo u gorem stanju, nije bio pri svijesti. Grdo, užasno, ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio strašnoj prometnoj nesreće u zagrebačkom Jankomiru. 

- Da stvar bude gora, vozač auta se nije odmah zaustavio već je produžio i pobjegao, ali se vratio nakon pola sata, 40 minuta. U šoku sam - nadodao je čitatelj. 

Zagrebačka policija nam je potvrdila da je nesreća bila u subotu oko 18.40 sati u ulici Antuna Šoljana u Zagrebu. 

- Dvoje ozlijeđenih odvedeno u Klaićevu bolnicu. Više informacija znat ćemo nakon što se završi s očevidom - kratko su nam poručili iz policije. 

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđena su dva dječaka od 11 godina. Jedan od njih ima teške ozljede mozga, intubiran je i bez svijesti na jedinici intenzivnog liječenja. Drugi je pri svijesti, ima kontuzije po glavi i tijelu. Kako doznajemo, radi se o braći blizancima. 

Vozača je policija privela i pokrenuli su kriminalističku obradu. 

Najčitaniji članci