To je to što me zanima!

Bacio djecu s balkona: Ostaje u istražnom zatvoru dva mjeseca

Državno odvjetništvo optužilo je muškarca (54), koji je bacio svoju djecu s balkona, za četverostruki pokušaj teškog ubojstva. Optuženik se nalazi u zatvorskoj bolnici i uskoro će na operaciju
Vidi originalni članak

Otac koji je svoje četvero maloljetne djece bacio s balkona u Pagu u veljači ostaje u istražnom zatvoru. Tamo će biti još dva mjeseca, a trenutno se nalazi u zatvorskoj bolnici. Zadržan je u istražnom zatvoru zbog opasnosti ponavljanja kaznenog djela. 

HOROR NA PAGU Otac koji je bacio četvero djece s balkona nije bio neubrojiv

Državno odvjetništvo optužilo ga je za četverostruki pokušaj teškog ubojstva i neće se moći braniti neubrojivošću.

- Daljnja je procedura zakazati Optužno vijeće, sjednica je tajna i na njoj se odlučuje o potvrđivanju optužnice. Branitelji mogu napisati odgovor na optužnicu. Ako je uredna, zakazuje se glavna rasprava, ako nije, vraća se na doradu - izjavio je glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Zadru Duško Berović za N1.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela i posebno teških okolnosti koje uznemiruje širu javnost. 

ŠOKIRAO JAVNOST Podignuta optužnica protiv oca s Paga: Bacio djecu s balkona

Državno je odvjetništvo završilo istragu nakon dva i pol mjeseca, a tijekom nje su ispitali četvero svjedoka, među njima i suprugu optuženog. 

Odmah nakon monstruoznog čina otac je prošao pokraj djece i otišao se prijaviti u policiju, gdje je samo izjavio: 'Bacio sam djecu s balkona'. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Fenix7 20.05.2019.

    Postoje tako neke spodobe što su pogreškom rođene u ljudskom obličju. Ne znam kako ih nazvati, jer bih uvrijedila životinje. I ne znam kako to kazniti, jer nema kazne za likove bez osjećaja. Najbolje bi bilo kad bi jednostavno samo nestali...

  • Amadeus88 20.05.2019.

    Ma gledam neku seriju o životimjama i vidim kako ta stvorenja čuvaju po život svoju mladunčad. A onda pišete (OTAC) bacio djecu? Pa to nije zvijer jer bi zvjeri uvrijedio? To je zlotvor u čuzu doživotnu.

  • centirion 20.05.2019.

    20 godina zatvora bi bilo fer! Ili baciti njega 20 puta sa tog istog balkona !

Komentiraj...
Vidi sve komentare