To je to što me zanima!

Bajkerske bande oslobodili krivnje za tučnjavu na Plesu

Sukob na zagrebačkom aerodromu: Zbog nedostatka dokaza oslobođeno je svih 15 sudionika tučnjave. Napad je vjerojatno nastavak svibanjskog obračuna s motorijade
Vidi originalni članak

Žestoki sukob u petak popodne pred zagrebačkim aerodromom završio je privođenjem 15 bajkera velikogoričkom prekršajnom sudu. No, zbog nedostatka dokaza svi su oslobođeni. Potvrdio nam je to glasnogovornik i sudac koji je vodio postupak Josip Ćorluka. Od prava na žalbu odustao je i tužitelj, pa je odluka pravomoćna. Policija ih je prijavila zbog tučnjave, a pet napadnutih Gremiumsa reklo je kako se ne sjećaju lica napadača jer su imali kape. Osim toga, napadača je bilo 20-ak, a neki su se razbježali do dolaska policije. 

Neslužbeno, Hells Angelsi i Red Devilsi udruženo su napali Gremiumse, a napad je vjerojatno nastavak svibanjskog obračuna s motorijade u Slavonskom Brodu. Angelse i Devilse koje smo u subotu zatekli pred sudom čuvala je policija. Na sudu su tvrdili da nisu krivi. Samo je jedan kažnjen, ali zato što nije imao dokumente sa sobom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • franjo_4 29.11.2010.

    hm... nemate pojma o nicemu, hellsi su jedna obicna banda koja reketari sve moto susrete, glavnu Hrvatskoj iz Hells Angelsa ima samo 3 CASINA !!!(sto ja znam ) a sto se tice obilježja pogledajte moju fotku !!!

  • Paprika_1 28.11.2010.

    Nisam clan nijednog moto kluba i vidjevsi sta se sve pise oko ovog slucaja,reko' da i ja nesto napisem.Ako Gremium-Derventa nosi "cetnicka" obiljezja da li ih je iko ikad vidio i zasto nema nigdje na intenetu slika jednog takvog bajkera sa istim na odjeci?!.To je glupost,izmisljotina,da se ljudima zamazu oci.Prava istina nije poznata ljudima koji nisu upuceni u odnose MC klubova u svijetu i zato im je lako baciti tu pricu.Koga zanima ta tema moze naci informacije putem neta,a za Gremium iz Dervente mogu uvijek doci u Derventu i uvjeriti se da nema takvih obiljezja na tim bajkerima niti bilo gdje kada putuju.

  • Gašpar 28.11.2010.

    Bajkeri su stil života slažem se i sam sam bajker te nema govora da su obični bajkeri kao ja nešto loše što više radi se o visoko rangiranom društvu na ljestvici života kao i intelektualnom visokom nivou. Ovdje se govori o tzv. samozvanim bajkerskim bandama znači samim svojim nazivima se svrstavaju na primitivni nivo i najnižu ljestvicu ljudskog roda odnosno smeća ljudske civilizacije o čemu se i radi u konkretnom slučaju. Možda netko svrstava motoriste odnosno bajkere u isti koš sa navedenim bandama zbog toga je potrebno razgraničiti te dvije skupine kako ne bi bilo zabune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare