Obavijesti

News

Komentari 26

Bajkerske bande oslobodili krivnje za tučnjavu na Plesu

Bajkerske bande oslobodili krivnje za tučnjavu na Plesu
1

Sukob na zagrebačkom aerodromu: Zbog nedostatka dokaza oslobođeno je svih 15 sudionika tučnjave. Napad je vjerojatno nastavak svibanjskog obračuna s motorijade

Žestoki sukob u petak popodne pred zagrebačkim aerodromom završio je privođenjem 15 bajkera velikogoričkom prekršajnom sudu. No, zbog nedostatka dokaza svi su oslobođeni. Potvrdio nam je to glasnogovornik i sudac koji je vodio postupak Josip Ćorluka. Od prava na žalbu odustao je i tužitelj, pa je odluka pravomoćna. Policija ih je prijavila zbog tučnjave, a pet napadnutih Gremiumsa reklo je kako se ne sjećaju lica napadača jer su imali kape. Osim toga, napadača je bilo 20-ak, a neki su se razbježali do dolaska policije. 

Neslužbeno, Hells Angelsi i Red Devilsi udruženo su napali Gremiumse, a napad je vjerojatno nastavak svibanjskog obračuna s motorijade u Slavonskom Brodu. Angelse i Devilse koje smo u subotu zatekli pred sudom čuvala je policija. Na sudu su tvrdili da nisu krivi. Samo je jedan kažnjen, ali zato što nije imao dokumente sa sobom.