To je to što me zanima!

Bandić odgovorio Juričanu: Tvojim džinom ću nakon izbora nazdraviti za svoj sedmi mandat

Nakon što je Dario Juričan u emisiji Nedjeljom u 2 prozvao Badića, zagrebački gradonačelnik je reagirao na svojem Facebook profilu.
Vidi originalni članak

Odgovarajući na pitanje o tome je li mu Milan Bandić svojim pojavljivanjem ukrao premijeru filma Kumek Dario Juričan je u emisiji Nedjeljom u 2 

- Milan Bandić nije došao na premijeru, došao je u predvorje. Ljuljao se, jedva je pričao, ušao je s natpisom neumoran, a nije mogao stajati, kao stari ofucani djedica. On ima 65 godina mislim da je to vrijeme za mirovinu, a ovaj gospodin zaslužuje zatvor prije toga. Nije htio primiti knjigu na poklon, dao mi je 70 kuna. Prije toga sam mu dao džin i ako ćemo po toj njegovoj seljačkoj logici, duguje mi 240 kuna. Začudilo me to da ne zna ni poklon primiti, rekao je Juričan. 

'OFUCANI DJEDICA ZA MIROVINU' Juričan: HDZ i Bandić su klaunovi, oni su u braku iz interesa, sve su podijelili

Nije trebalo dugo čekati reakciju zagrebačkog gradonačelnika na tu izjavu, ali i gotovo čitavu emisiju u kojoj ga je Juričan nemilosrdno napadao. 

"Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja", napisao je Badić i priložio sliku boce džina koja stoji na tkanini s  isprintanim novim Bandićevim sloganom - "neumoran". 

 
Idi na 24sata

Komentari 208

  • bobanbleki 30.11.2020.

    Zagrebcani ako vam ovaj lopov osvojo sedmi mandat svi zajedno poskacite u savu ili napravite harikiri.

  • 30.11.2020.

    Bolje niti ne zaslužujemo,okrenite se oko sebe,kad ste zadnji put dobili račun il tražili od majstora,laže se mulja petlja od 91,onaj tko može ukrade litru Čarlija na poslu,papir za printanje,olovku...,onaj na pložaju mazne milijune i to nam je naša hrvatska uglavnom.Svaka čast poštenim ljudima kojih ima i na njih se ovo ne odnosi.

  • 30.11.2020.

    grad nam je postalo ruglo.. najgori gradonačelnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare