To je to što me zanima!

Bandić pozvao građane: Štetu zbog poplave možete prijaviti

U prijavi je potrebno navesti podatke o oštećeniku, kao i lokaciju/ adresu objekta i dostaviti fotografije šteta (ukoliko s istima raspolažete) putem maila, priopćili su na Facebooku Grada Zagreba
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici Grada Zagreba stoji poziv gradonačelnika Milana Bandića svim građanima koji su pretrpjeli štetu od poplava. 

Poziv prenosimo u cijelosti: 

Pozivamo sve sugrađane koji su pretrpjeli štetu na imovini uslijed jakog nevremena koje je protekloga vikenda pogodilo područje grada Zagreba da kontaktiraju predstavnike svoje gradske četvrti.

EKSKLUZIVNE SNIMKE ČITATELJA VIDEO Ovako su policajci hapsili heroja koji je spasio Trnje: 'Maknite mu nogu s vrata!'

U prijavi je potrebno navesti podatke o oštećeniku, kao i lokaciju/ adresu objekta i dostaviti fotografije šteta (ukoliko s istima raspolažete) putem maila. Ukoliko se netko ne služi mailom, predstavnike može kontaktirati putem telefona.

Rok za prijavu šteta je do četvrtka, 30. srpnja do 12:00 sati, no u slučaju potrebe rok će se produžiti. Kontakte možete pronaći https://www.zagreb.hr/kontakti/165

Idi na 24sata

Komentari 7

  • BlackRaven 29.07.2020.

    Dobra fora. 48 sati imaš za prijavu a pola gradske uprave u "samoizolaciji" na moru i u bosni. Bravo Bandiću, kad čovjek misli da nemožeš bit veće gov.no ti nas svaki put demantiraš ovakvim potezom.

  • Dalibor0704 29.07.2020.

    Nije precizirao da će se odbiti svi zahtjevi koji nisu pisani helveticom, a i oni koji nisu stigli jer je jedina mail adresa pretrpana.

  • dvugrin9 29.07.2020.

    ma nema šta Grad obnavljati privatnu imovinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare