To je to što me zanima!

Bandićeva putovnica za bijeg: On bi rado i treće državljanstvo

Zbog Praznika rada novi broj Expressa na kioscima možete kupiti od 30. travnja, a novi broj magazina donosi analizu predizborne strategije HDZ-a, posljedice koronakrize, Bandićeve planove za bijeg...
Vidi originalni članak

Nema čovjeka u hrvatskoj politici kojemu vlasti u Moskvi više podilaze od sad umornog i ranjenoga gradonačelnika Zagreba. Ni Bandić ne zaostaje u toj velikoj ljubavi. Zašto? Čitajte u novom Expressu. Dubinska analiza Borisa Rašete i Tee Kvarantan Soldatić tihe predizborne strategije stranke na vlasti po kojoj je sve izvjesnije da će građani Hrvatske na parlamentarne izbore polovicom godine, točnije u srpnju.

Ugledni profesor Gligorov tumači što će nam se sve dogoditi u krizi. Filmski, ali i kazališni redatelj Dalibor Matanić našoj Branimiri Lazarin u opsežnom intervjuu govori o novim projektima i stanju domaće kulture te iznosi svoju viziju Hrvatske. Tomislav Klauški analizira zašto je Plenkoviću “seksi” Orbanova diktatura u Mađarskoj.

Boris Rašeta završava svoj epski feljton o Mustafi Golubiću - hercegovačkom agentu 007. Gea Vlahović razgovara s priznatom književnicom kineskog podrijetla Madeleine Thien koja kaže: “Vladina tvrdolinijaška cenzura u Kini je danas bremenitija nego ikad”. Za Express pišu: Josip Mlakić o logoraškoj književnosti, Dalibor Milas o nikaragvanskom svećeniku, marksistu i pjesniku Ernestu Cardenalu.

Novi Express je na kioscima

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Josper_1 10.05.2020.

    Samo mi nije jasno kako je taj lik jos uvijek na slobodi

  • Ten-kre 10.05.2020.

    I nakon preko 400 prijava, par sudskih postupaka za "kikiriki", bezobrazluka i bahatluka, zapošljavanja mimo zakona i mimo struke, namještanja natječaja i dalje upravlja najvećom kasicom prasicom i diše zrak slobode. Baš se pitam zašto mladi ne vjeruju u sustav i odlaze van.

  • S.T.A.R.S 01.05.2020.

    Kume ja sam u Bosnia ,bedak sam ti govoril da ideš zmenom sad peš vrešt bedak zatuleni ,poz iz Bosnia janjac se vrti kumeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare