To je to što me zanima!

Bane komandos: Razgledavao oružje u Parizu i zgrabio lanser

Sajam je utemeljen 1967. godine i vodeća je međunarodna izložba kopnene i zračne obrane i sigurnosti. Održava se svake parne godine u lipnju u Paris Nord Villepinte izložbenom centru
Vidi originalni članak

Ministar obrane Mario Banožić posjetio je sajam vojne opreme i naoružana 'Eurosatory 2022' u u Parizu, u Francuskoj te se time pohvalio na Facebooku. 

Osim svjetskih proizvođača vojne opreme i naoružanja, ministar Banožić je obišao izložbene prostore i hrvatskih tvrtki obrambene industrije koje sudjeluju na ovogodišnjem 27. po redu „Eurosatory“ sajmu, zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom, navode iz Ministarstva obrane.

SUGLASNOST MORH-U: Nabavljamo rakete za Kiowe: Naša je obveza platiti 10,8 mil. kuna poreza iduće dvije godine

- Impresivno je vidjeti vodeće svjetske proizvođače vojne opreme i naoružanja među kojima su i hrvatske tvrtke. Još su jednom potvrdili kako je hrvatska obrambena industrija izrasla u respektabilnog igrača na svjetskom tržištu. Suradnja Ministarstva obrane s domaćim tvrtkama obrambene industrije traje od vremena Domovinskog rata - navodi Banožić.

Kazao je i kako je danas ta grana hrvatskog gospodarstva izrasla u ozbiljnog, konkurentnog igrača na svjetskom tržištu te kako su po njihovim proizvodima Hrvatska i hrvatski vojnici prepoznatljivi u svijetu. 

13 'VELIČANSTVENIH' Zlatna liga Plenkijevih uhljeba: Lansirao ih je na sjajne pozicije

- Nema puta na svjetsko tržište bez potvrde obrambenog sektora vlastite zemlje i korištenja proizvoda u nacionalnim oružanim snagama - dodao je.

Tvrdi da su na sajmu Eurosatory potvrdili su kako je hrvatska obrambena industrija izrasla u respektabilnog igrača na svjetskom tržištu.

- Njihovi proizvodi kojima su opremljeni hrvatski vojnici prepoznatljivi su u svijetu - dodao je.

Sajam je utemeljen 1967. godine i vodeća je međunarodna izložba kopnene i zračne obrane i sigurnosti. Održava se svake parne godine u lipnju u Paris Nord Villepinte izložbenom centru.

ZVIŽDAČICA PROTIV MINISTRA Sud će odbaciti tužbu Maje Đerek protiv Banožića: "On se uopće nije pojavio u sudnici"

Idi na 24sata

Komentari 48

  • aaaaaa7 16.06.2022.

    General münchenske bojne....

  • PetrKropotkin 15.06.2022.

    Komedijaš u odijelu

  • istina i bog 14.06.2022.

    Ma ljudi moji, ko moze sta reći protiv Bane Banane. Pogledajte taj stav, stručni pristup, elegancije, ma otkida.  Da se snima novi Rambo  on je siguran za glavnu ulogu. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare