To je to što me zanima!

Barbara (15) je nestala u rijeci: 'Mislimo da ju je netko gurnuo'

Članovi Spasilačkog tima „Tisa“ iz Sente u Srbiji već dva dana pretražuju obalu u potrazi za tijelom petnaestogodišnje Barbare Vitez, koja je u petak nestala u mutnoj rijeci
Vidi originalni članak

Barbara Vitez (15) iz Sente se trebala sastati s društvom na autobusnoj stanici i ići na proslavu rođendana od prijateljice u lokalnoj pizzeriji. Oko 22 sata je roditelje kontaktirala policija i pitala ih gdje im je kći i zamolila ih da im daju fotografiju. Otac je odmah pošao s policijom, prenosi Alo.rs.

- Uvijek se redovito javljala preko mobitela iz škole, grada ili kad je išla kod bake i vraćala se kući. Prilikom prošlog izlaska s društvom rekli smo joj da se vrati do ponoći, a ona je kod kuće bila pola sata ranije. Ovo joj je bio tek treći izlazak u grad. Nije ni pušila ni pila - kaže majka Melinda u suzama.  Otac dodaje da mu je kći bila veoma pažljiva i disciplinirana.

Tog kobnog petka izašla je s društvom u kojem je bila i prijateljica čiji se rođak sviđao Barbari. Pohađao je drugi razred iste škole. U 22 sata on je rekao da ih je Barbara ostavila i otišla. Zatim je poslao poruku majci da se nalazi u policiji jer je netko pao s mosta u Tisu.

- U subotu u policiji su nam rekli da se Barbara okliznula i pala preko ograde, a da zbog istrage u tijeku ne mogu ništa više reći. Bila je u društvu, a koliko je njih bilo s njom, to ne znamo točno - govore shrvani roditelji, izražavajući mogućnost da ju je neko možda i gurnuo.

Barbarina baka Ilona Molnar Čikoš kroz plač kaže da se djevojčica plašila svega i da se ni na tavan nije htjela sama popeti.

- Molila je oca da joj skine nekakvu knjigu s tavana, jer se nije htjela penjati, a kamoli da se preko ograde mosta spušta - kaže baka Ilona.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 29.11.2016.

    Vidim i jača ograda na mostu, koliko je visoka, metar i dvadeset?

  • cassini 29.11.2016.

    a jel da mi pošaljemo SVOJ HGSS da pomogne tražit???? kao dobrokomšijske odnose sa koljačima???? čemu takve vijesti na HR novinama??? znate li koliko nesreća ima po austriji, italiji, finskoj, španiji?? to ne objavljujete al svaki dan vesti iz komšiluka kako bi mi suosjelaći sa "decom koljača" iz 1991

  • Vonchy_1 29.11.2016.

    Grozno nedao bog nikome. Zanima me zašto imamo crnu kroniku iz Srbije??? Nemamo dosta svojih gluposti????

Komentiraj...
Vidi sve komentare