Obavijesti

News

Komentari 49

Barbara (15) je nestala u rijeci: 'Mislimo da ju je netko gurnuo'

Barbara (15) je nestala u rijeci: 'Mislimo da ju je netko gurnuo'
3

Članovi Spasilačkog tima „Tisa“ iz Sente u Srbiji već dva dana pretražuju obalu u potrazi za tijelom petnaestogodišnje Barbare Vitez, koja je u petak nestala u mutnoj rijeci

VIDEO

Barbara Vitez (15) iz Sente se trebala sastati s društvom na autobusnoj stanici i ići na proslavu rođendana od prijateljice u lokalnoj pizzeriji. Oko 22 sata je roditelje kontaktirala policija i pitala ih gdje im je kći i zamolila ih da im daju fotografiju. Otac je odmah pošao s policijom, prenosi Alo.rs.

- Uvijek se redovito javljala preko mobitela iz škole, grada ili kad je išla kod bake i vraćala se kući. Prilikom prošlog izlaska s društvom rekli smo joj da se vrati do ponoći, a ona je kod kuće bila pola sata ranije. Ovo joj je bio tek treći izlazak u grad. Nije ni pušila ni pila - kaže majka Melinda u suzama.  Otac dodaje da mu je kći bila veoma pažljiva i disciplinirana.

Tog kobnog petka izašla je s društvom u kojem je bila i prijateljica čiji se rođak sviđao Barbari. Pohađao je drugi razred iste škole. U 22 sata on je rekao da ih je Barbara ostavila i otišla. Zatim je poslao poruku majci da se nalazi u policiji jer je netko pao s mosta u Tisu.

- U subotu u policiji su nam rekli da se Barbara okliznula i pala preko ograde, a da zbog istrage u tijeku ne mogu ništa više reći. Bila je u društvu, a koliko je njih bilo s njom, to ne znamo točno - govore shrvani roditelji, izražavajući mogućnost da ju je neko možda i gurnuo.

Barbarina baka Ilona Molnar Čikoš kroz plač kaže da se djevojčica plašila svega i da se ni na tavan nije htjela sama popeti.

- Molila je oca da joj skine nekakvu knjigu s tavana, jer se nije htjela penjati, a kamoli da se preko ograde mosta spušta - kaže baka Ilona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.