To je to što me zanima!

Bernadić traži smjenu Vlade: Plenković je priznao kriminal

Proučio je onima koji su pogriješili kod glasovanja za opozivom Martine Dalić da još uvijek imaju priliku ispraviti svoju grešku i to tako da glasaju za raspuštanje sabora
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u bizarnom videu osuđuje ulogu premijera u aferi mailovi  i njegovo odbijanje prihvaćanja političke odgovornosti koju kao predsjednik Vlade.

- Činjenicom da je Plenković pozvao savjetnike da vrate novac, de facto je javno priznao da su se u Agrokoru događale protuzakonite radnje, tj. da je izvlačen novac kojim su se obogatili pojedinci te da postoji osnovana sumnja na počinjenje više kaznenih djela. A sve se to događalo pod krinkom zakona iza kojeg je on osobno stao. Pozivom za vraćanje novca neće i ne može sa sebe skinuti odgovornost koju kao predsjednik Vlade ima - ustvrdio je Bernardić, koji je izrazio i zabrinutost zbog izostanka reakcije DORH-a u slučaju Agrokor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednik SDP-a se pita čeka li se zato da bi se eventualno prikrili dokazi ili je možda politika izvršila pritisak na njihov rad? U svakom slučaju ova Vlada, smatra Bernardić, više nema legitimiteta kod građana, kao ni vjerodostojnosti te su hitni izbori nužni.

-  Pozivam sve one koji su podržali Martinu Dalić da preispitaju svoju odluku i da glasanjem o raspuštanju Sabora i raspisivanjem izbora potvrde da nisu dio i da nisu upleteni u ovu 500 milijuna kuna tešku aferu - poručuje Bernardić u videu.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Faganel 21.05.2018.

    Uzmi trubu i sviraj"zbor".Moža dođu Komadina i Stazić,rakija obavezna.

  • CarminaBurana 21.05.2018.

    ovaj bero beravi zjaedno s ovim iza na slici trazi ostavku vlade...e bero pa zar se nadas da ces doci na vlast? stvarno tko ti pise tekstove obavezno provjeri dobavljaca marihuane jer je odlican, preporuci ga

  • cimerrr 20.05.2018.

    Ne može Bero ništa,kad mu 2/3 članstva podržava Plenkija. Plenki se formirao u lidera ljevice i može krasti koliko hoće i opet će imati većinu u saboru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare