To je to što me zanima!

Bernardić uvjeren: Najjači su na listama. Obračuni? Nije ih bilo

Želimo Hrvatsku bez diskriminacije, korupcije i siromaštva. Restart koalicija jedina je opcija za promjene. Izbor je vrlo jednostavan. Ili put korupcije ili restart, kaže predsjednik SDP-a
Vidi originalni članak

Želimo Hrvatskoj osigurati ono što je potrebno, restart, novi početak, rekao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić u ponedjeljak u Hrvatskom saboru nakon predaje kandidacijskih lista za parlamentarne izbore 5. srpnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Bernardić i Komadina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U prvim tjednima formirat ćemo manju Vladu, napraviti promjene, donijeti Zakon o obnovi Zagreba, dignut ćemo minimalnu plaću na 4000 kuna i neoporezivi dio dohotka na 5000 kuna i pomoći turističkom sektoru smanjivanjem PDV-a na 10 posto - dodao je Bernardić.

Jačanje konkurentnosti, digitalna transformacija, reforma državne i lokalne samouprave, modernizacija zdravstvenog sustava, borba protiv korupcije i reforma pravosuđa. To je pet glavnih točaka programa Restart koalicije.

VRIJE U SDP-U Ostojić opleo po tajniku Vukasu: 'Glasajte za koordinatora, on je prvak u verbalnom nasilju!'

Je li izostavljanje Ranka Ostojića, Miše Krstičevića i drugih članova koji nisu završili na listama obračun s neistomišljenicima?

- Apsolutno ne. One su sastavljene po istim kriterijima kao i na europskim izborima. Na njima su najjači ljudi SDP-a. Lokalne organizacije daju prijedlog, a liste se sastave i na glavnom odboru izglasaju - kaže Bernardić.

- Izbor na ovim izborima je vrlo jednostavan. Želimo Hrvatsku bez diskriminacije, korupcije i siromaštva. Restart koalicija jedina je opcija za promjene. Izbor je vrlo jednostavan. Ili HDZ ili Restart koalicija. Odnosno, ili po starom: put korupcije ili restart. Izađite i promijenite - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Fighter for Justice 16.06.2020.

    opet se kukurice kao i za Milanovica a onda se od obečanja samo zdimi,porezi i krediti se dižu a ekonomija pada. Bdp kada je svima rastao samo u Hr minus !?

  • highfly 15.06.2020.

    Ovi će nas zabit u pod do kraja, hdz je zločinačka organizacija, ali ovi su još gori. Bero neradnik nije u životu radio ozbiljan posao, Anka kriminalka, Pajser, narokani Miletić... tragično.

  • ante_maja 15.06.2020.

    Bože moj, čuvaj nam Hrvatsku od ove skupine šake jada i čemera!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare