To je to što me zanima!

Beroš o slučaju sumnjive smrti rodilje: Ministarstvo će poslati inspekciju u gospićku bolnicu!

Ministar je komentirao slučaj pokojne majke iz okolice Otočca koja je rodila 7. studenog u bolnici u Gospiću te poslije preminula u Zadru
Vidi originalni članak

Ministar Beroš održao je još jednu presicu nakon predstavljanja nove reforme zdravstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Beroš se osvrnuo i na sumnjivu smrt rodilje iz zadarske bolnice.

- Dobili smo informaciju. Radi se o određenim okolnostima koje nisu za javnost, odnose se na okolnosti liječenja i postupaka koji su provedeni i koji nisu za komentiranje - rekao je Beroš.

- Zdravstvena inspekcija već postupa, oni su dobili obavijest o događaju, dobila je dodatne komentare, uputili su dodatna pitanja, prikupili su stručne informacije i otići će u nadzor. Postupanje je u tijeku - zaključio je.

PREMINULA NAKON PORODA Dva dana šutjeli o smrti rodilje. Ovo je pet ključnih problema

Podsjetimo, žena (22) je u gospićkoj bolnici rodila četvrto dijete, pa u lošem stanju hitno prevezena u zadarsku bolnicu. Ondje je preminula.

Ravnateljica OB-a Gospić, Sandra Čubelić, u srijedu nam nije htjela odgovoriti na upite niti se javiti na pozive iako smo uporno pokušali doznati okolnosti koje su dovele do smrti rodilje. Iz bolnice su dva dana šutjeli o smrti mlade majke sve dok nismo otkrili priču. No nakon što su 24sata objavila priču, ravnateljica je putem državnih medija, Hine i HRT-a, progovorila te rekla da je došlo do teških komplikacija jer je rodilja imala uraslu placentu (posteljicu) te kako ne vidi da je bila učinjena ikakva liječnička pogreška.

Više o tome pročitatje OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ursuss 12.11.2022.

    i da ste već poslali bilo bi prekasno...samo hoćete zaštititi bahate doktore,

  • Zvonimir Osman 11.11.2022.

    Nema veze. Nego, rošBe, što je sa cijepivom? 🦇😷

  • dvizjak 11.11.2022.

    vrana vrani ne kopa oči

Komentiraj...
Vidi sve komentare