To je to što me zanima!

Beroš o tragediji u N. Marofu: Sve ćemo učiniti da utvrdimo kako je došlo do smrti pacijenta

Ministar zdravstva kazao je kako je odmah stupio u kontakt s bolnicom, županom i kolegama iz zdravstvene inspekcije kako bi utvrdili sve činjenice i odredili daljnje korake
Vidi originalni članak

Ministar Beroš zatražio očitovanje i žurno utvrđivanje činjenica tragičnog događaja u Službi za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof Zagreb, stoji u priopćenju Ministarstva zdravstva.

 - Po saznanju o tragediji koja se danas dogodila u Službi za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof Opće bolnice Varaždin, ministar Vili Beroš izražava iskrenu sućut obitelji preminuloga te je zatražio žurno očitovanje ravnatelja Opće Bolnice Varaždin kako bi se rasvijetlile sve okolnosti nesretnog događaja - navodi se u Ministarstva.

DETALJI STRAVE U NOVOM MAROFU Preminuo 48-godišnji pacijent: Do kobnog požara je došlo nakon iskrenja aparata za kisik

 - Po dobivanju informacija o ovoj tragediji, odmah sam stupio u kontakt s bolnicom, županom i kolegama iz zdravstvene inspekcije kako bismo utvrdili sve činjenice i odredili daljnje korake. Nažalost to neće vratiti preminulog pacijenta, ali će rasvijetliti okolnosti ovog događaja. Iako to ne može nadomjestiti gubitak obitelji u ovom teškom trenutku, bit će učinjeno sve da se utvrde činjenice -  izjavio je ministar Beroš.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 02.08.2021.

    na kraju će biti da je umro od korone, pa mu cigareta ispala iz ruke i napravila požar

  • 31.07.2021.

    Da ima obraza odavno bi dao ostavku,lopina!....Po bolnicama stara oprema iz Yuge,a oni naš novac za zdravstvo šalju bolnicama u BiH!

  • Aykulaa 30.07.2021.

    Ha ha, zaboravit ćemo i to je to, naši ministri su ko ribe, sve zaborave

Komentiraj...
Vidi sve komentare