Obavijesti

News

Komentari 90

Beroš o tragediji u N. Marofu: Sve ćemo učiniti da utvrdimo kako je došlo do smrti pacijenta

Beroš  o tragediji u N. Marofu: Sve ćemo učiniti da utvrdimo kako je došlo do smrti pacijenta

Ministar zdravstva kazao je kako je odmah stupio u kontakt s bolnicom, županom i kolegama iz zdravstvene inspekcije kako bi utvrdili sve činjenice i odredili daljnje korake

Ministar Beroš zatražio očitovanje i žurno utvrđivanje činjenica tragičnog događaja u Službi za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof Zagreb, stoji u priopćenju Ministarstva zdravstva.

 - Po saznanju o tragediji koja se danas dogodila u Službi za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof Opće bolnice Varaždin, ministar Vili Beroš izražava iskrenu sućut obitelji preminuloga te je zatražio žurno očitovanje ravnatelja Opće Bolnice Varaždin kako bi se rasvijetlile sve okolnosti nesretnog događaja - navodi se u Ministarstva.

Preminuo 48-godišnji pacijent: Do kobnog požara je došlo nakon iskrenja aparata za kisik
Preminuo 48-godišnji pacijent: Do kobnog požara je došlo nakon iskrenja aparata za kisik

 - Po dobivanju informacija o ovoj tragediji, odmah sam stupio u kontakt s bolnicom, županom i kolegama iz zdravstvene inspekcije kako bismo utvrdili sve činjenice i odredili daljnje korake. Nažalost to neće vratiti preminulog pacijenta, ali će rasvijetliti okolnosti ovog događaja. Iako to ne može nadomjestiti gubitak obitelji u ovom teškom trenutku, bit će učinjeno sve da se utvrde činjenice -  izjavio je ministar Beroš.