To je to što me zanima!

Beroševa savjetnica reagirala na aferu s Covid testovima: 'Oči su mi razrogačene! Istražite sve'

Savjetnica ministra Vilija Beroša i medicinska sestra Snježana Krpeta komentirala je sumnje u muljanje s covid testovima u koje je upleten sin HDZ-ovca Filip Mihalić
Vidi originalni članak

Vjerujte mi, nisam stvarno čula o tome, bila sam na službenom putu jučer. Vidite da su mi se oči razrogačile. Ne mogu uopće vjerovati da netko to može napraviti. Ne znam što bih rekla. Ovo je pravna država, postoji policija, DORH, USKOK – neka sve istraže. Može biti sin ne znam koga, predsjednika države, saborskog zastupnika, takva ponašanja se trebaju u pravnoj državi sankcionirati, komentirala je aferu s Covid testovima za N1 savjetnica ministra Vilija Beroša i medicinska sestra Snježana Krpeta.

Podsjetimo, 24sata su ekskluzivno otkrila kako je Filip Mihalić (24), sin bivšeg zastupnika HDZ-a, prije nekoliko mjeseci prijavljen za prijetnje i silovanje. Sad otkrivamo da je osuđen za krivotvorenje novca. Policija istražuje je li krivotvorio i Covid testove.

EKSKLUZIVNO: VELIKA ISTRAGA 24SATA Filip (24) je dobio milijune od RH za covid testove. Istražuje se je li dio tih testova krivotvoren

POGLEDAJTE LUKSUZNI LAMBORGHINI SINA HDZ-OVCA

Novinari 24sata su, nakon više desetaka razgovora s njegovim suradnicima, članovima obitelji, prijateljima i policijskim istražiteljima, rekonstruirali potencijalnu novu i golemu kriminalnu aferu čiji je Mihalić glavni akter, milijunske sumnjive poslove koje istražuju i detektivi PNUSKOK-a, priču koja bi mogla prerasti u jedan od najvećih skandala u hrvatskom zdravstvu, pa i šire.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Potvrda: Mihalić je osuđen zbog krivotvorenja 2020. Država mu ipak daje posao uvoza testova

O svemu možete čitati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kako izgleda luksuzni Lamborghini koji vozi sin HDZ-ovca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Milokliz 28.04.2023.

    Kolko je ljudi umrlo jer su se testirali lažnim testovima i kupovali od malog lažne potvrde, sad koja je kazna primjerena za to?

  • -777- 28.04.2023.

    Očekujem porast rejtinga HDZ-a nakon ove afere!

  • Luna777 28.04.2023.

    Jako sposoban mladac. Ima sve predispozicije da na slijedećim izborima postane predsjednik Vlade i stranke. Bravo. HDZ. Samo se vi izrugujte s narodom, kada možete. Eto, opet će vam porasti rejting, jer svaka afera vama diže rejting, kad je narod glupav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare