To je to što me zanima!

Beskućnik od potpunog stranca dobio na dar kamp kućicu

ENGLESKA: Kako prenosi Mirror, ovaj 51-godišnjak iz Devona koji boluje od kronične plućne bolesti već tri godine živi na ulici, a oglas za kamp kućicu vidio je na Facebook stranici
Vidi originalni članak

Beskućnik Mark Williams koji je godinama spavao ispod stepenica u Devonu, preselio je u kamp kućicu koju mu je poklonio potpuni stranac.

Kako prenosi Mirror, ovaj 51-godišnjak, koji boluje od kronične plućne bolesti, već tri godine živi na ulici, a oglas za kamp kućicu vidio je na Facebook stranici. Kućica se prodavala za 50 funti, no kada je vlasnik shvatio da je Mark beskućnik, odlučio mu ju je pokloniti. Dio novca koji je planirao potrošiti na kupnju kamp kućice, Mark je sada uložio u kupnju solarnih panela koje je postavio na krov kućice.

- Jedan dio novca koji sam uštedio za kupnju kućice odlučio sam potrošiti na solarne panele koje sam postavio na krov kućice i sada se grijem i kuham uz pomoć toga - rekao je Williams.

OD PONORA DO VRHA Bio je beskućnik i ovisnik o drogi pa postao profesor

Prije nego što je postao beskućnik, Mark je radio kao vozač kamiona. No, zbog njegovog zdravstvenog stanja koje se pogoršalo, dobio je otkaz. Kada mu je, prije 20 godina, umrla majka, susreo se s psihičkim problemima, a stanje se pogoršalo kad mu je umro brat.

Nakon bratove smrti živio je u njegovoj garaži, no ubrzo je uhićen te mu je izdan sudski nalog zabrane ulaska na posjed. Pušten je na slobodu te je od onda na ulici.

Od onda pa sve do danas, Mark je živio na ulicama Devona. Spavao je ispod stepenica i raznim drugim mjestima, a sreća mu se napokon osmjehnula kada mu je stranac odlučio pokloniti kamp kućicu i preokrenuti njegov život na bolje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mjerilooo 09.03.2021.

    Zamisli drzave i ovog vremena koji je dosao kad covijek mora ispod stepenica spavat,jel nema gdje...a drzava obrce na stotine miljarde godisnje

  • 09.03.2021.

    Ljepo od njega.

  • 09.03.2021.

    Tako i u rvatskoj treba donirati svima koji su takvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare