To je to što me zanima!

Bill Gates: Kafiće treba zatvoriti i na 6 mjeseci. Nema povratka na normalno do 2022. godine

Dodao je kako će postojati rizik od vraćanja virusa ako ne pomognemo drugim zemljama da se riješe ove bolesti i ako stope cijepljenja u SAD-u ne budu visoke
Vidi originalni članak

Nakon što je dao još 250 milijuna dolara za cjepivo protiv korona virusa, suosnivač Microsofta Bill Gates, izjavio je kako je povratak u normalno za SAD dalje nego što ljudi očekuju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zaraženi pacijenti umiru sami 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Do ljeta 2021. Sjedinjene Američke Države trebale biti puno bliže normalnom nego što smo sada, no potpuni povratak u normalu vjerojatno biti moguć tek nakon 2022. - izjavio je Gates za CNN. 

Dodao je kako će postojati rizik od vraćanja virusa ako ne pomognemo drugim zemljama da se riješe ove bolesti i ako stope cijepljenja u SAD-u ne budu visoke.

ZA ISTRAŽIVANJE Gates daje još 250 milijuna dolara za cjepivo protiv korone

- Velika javna okupljanja trebala i dalje biti zabranjena. Nažalost, većina kafića i restorana u zemlji trebala bi biti zatvorena kako bi se suzbile stope zaraze - govori te dodaje da je stvarni povratak u normalu moguć tek nakon 12 do 18 mjeseci ako se učini sve što je potrebno za suzbijanje zaraze.

Gates je zabrinut zbog nespremnosti predsjednika Donalda Trumpa da prizna predsjedničke izbore, za što tvrdi da komplicira distribuciju cjepiva.

- Prijelaz vlasti to komplicira, ali nova administracija je voljna osloniti se na stvarne stručnjake, a ne napadati te stručnjake - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • 16.12.2020.

    Javia se ćaća

  • TomislavMemedović 15.12.2020.

    evo glavnog šefa stožera...

  • Smoke_on_the_Water 15.12.2020.

    Nevjerojatna je ćud SSZ-a a samo zato što sve gledaju kroz svoje sitno-paračke oči, sve bi pojeli svojim sitnim zubima a ono što im je izvan dohvata žele da nestane i nema nitko drugi. Ti i takvi sitnozubi stvarno misle de Bill Gates treba pored svojih 60-70 milijardi dolara još koju pa je sa svojom ekipom osmislio ovu teoriju zavjere ali evo mu ga na, neće on njih shebati. Ajme meni.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare