To je to što me zanima!

Bilo im je mučno, u ljekarni su kupile lijek. Isti dan su umrle...

Kraj Britanke i Kanađanke u sobi pronađene su kutije tableta protiv povraćanja. Falilo je nekoliko tableta. Djevojke su umrle samo šest dana nakon što su krenule na put
Vidi originalni članak

Britanka Natalie Seymour (22) i njena kanadska kolegica Abbey Gail Amisola (27) umrle su u hostelu u Kambodži samo šest dana nakon što su krenule na put. - prenosi Mirror. 

Obje djevojke patile su od jakih simptoma trovanja - proljeva i povraćanja. Odlučile su kupiti lijek protiv povraćanja u lokalnoj ljekarni, a samo nekoliko sati nakon konzumacije pronađene su mrtve u hostelu. 

Policija u Kambodži istražila je hostelsku sobu i pronašla Natalien mobitel u kojem je guglala simptome 'povraćanje toliko jako da osjetim bolove u prsima' i 'jaki grčevi u trbuhu nepoznatog uzroka, što da radim'. 

POSJETILA AUSTRALIJU Vuica: Liječili su me Aboridžini, na meni su radili drevne obrede

Također je bila zabrinuta oko boje koju je izbacivala - zelenu i žutu.  Nakon detaljne inspekcije, kraj svakog kreveta pronađene su kutije s tabletama iz kojih je falilo nekoliko komada. Policija sumnja da su se djevojke slučajno predozirale. 

Natalie je u studenom 2017. godine ostavila svoj posao računovotkinje kako bi proputovala svijet.  Nakon obdukcije, u želudcima obje djevojke pronađen je toksičan sadržaj, kao i oštećenje jetre koje je moglo nastupiti nakon konzumacije lijekova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 01.11.2019.

    Kad laik izvještava , a ne uočava ono što vidi i petogodišnje dijete.Tablete su uzele nakon intoksikacije koja je već nastupila što upućuje na trovanje hranom,vjerovatno hotelskom.Tko još umire od predoziranja tabletama protiv povraćanja?

  • max2017 31.10.2019.

    enigma ! 22 god i ode na put oko svijeta .....sa kojom lovom ???....i tisuće takvih landra po najvećim zabitima -vukojebinama.........Pameti nikakve + iskustva od jučer.....

  • Cipelcug 31.10.2019.

    Koji ih je jarac odnio u Kambodžu, mole su lijepo pješačiti u lijepoj našoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare